Harryn ja Meghanin tyttären nimessä on yllättäen viittaus myös Meghanin äitiin – näin hiljaisuudessa elävä Doria Ragland liittyy Lilibetiin

2:44
Prinssi Harry vertasi kuninkaallisen elämän valokeilaa Truman Show -elokuvaan sekä eläintarhaan.

Meghanin ja Harryn vastikään syntyneen tyttären nimi viittaa myös tapaan, jolla Doria Ragland on kutsunut omaa tytärtään.

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn toinen lapsi, tytär Lilibet Diana syntyi perjantaina 4. kesäkuuta. Herttuaperheen onnellisesta perheuutisesta tiedotettiin julkisesti sunnuntaina 6. kesäkuuta, jolloin maailmalle paljastettiin myös pienokaisen nimi, joka on Harryn ja Meghanin kunnianosoitus sekä Harryn isoäitiä kuningatar Elisabetia että Harryn edesmennyttä äitiä prinsessa Dianaa kohtaan. Tiedotteensa mukaan Harry ja Meghan tulevat kuitenkin kutsumaan tytärtään Liliksi. 

Us Weeklyn mukaan vauvan nimellä on viittaus myös Meghanin äitiin, julkisuudesta melko matalaa profiilia pitelevään Doria Raglandiin. Meghanin äiti on nimittäin kutsunut tytärtään lempinimellä Flower (suom. kukka) siitä lähtien, kun tämä oli lapsi. Meghan kirjoitti asiasta aikoinaan pitämässään The Tig -blogissa. 

Harry puolestaan on vihjaillut jo muutama vuosi sitten pitävänsä Lily-nimestä. Prinssi on myös aiemmin kertonut, että mikäli hän saa tyttären, saa tytär nimensä hänen edesmenneen äitinsä mukaan. Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa vuonna 1997 ollessaan 36-vuotias. Harry oli itse tuohon aikaan 12-vuotias. 

Meghanin ja Harryn esikoinen Archie Harrison kunnioittaa puolestaan nimellään myös sukujuuria. Prinsessa Dianalla nimittäin oli esi-isä, jonka nimi oli Archibald. Harrison puolestaan on vanhaa englantia ja tarkoittaa "Harryn poikaa". 

Archie syntyi toukokuussa 2019, jolloin Meghanin äidin Raglandin kerrotaan olleen vahvasti tuoreiden vanhempien apuna. Sen sijaan lähteiden mukaan Meghanin odottaessa toista lastaan Ragland ei olisi ollut kuvioissa mukana yhtä aktiivisesti. 

Harryn kerrotaan olleen puolestaan aktiivisena apuna puolisolleen tämän raskauden vaiheissa. Lähteet kertovat, että Harry on ottanut vahvasti roolia pariskunnan kotona ja koittanut tukea Meghania parhaansa mukaan. Lähteet paljastavat niin ikään, että Meghan olisi voinut paremmin toisen raskautensa aikana, kuin ensimmäisen. 

– Meghan joogaa päivittäin, joskus jopa kahdesti päivässä, ja se pitää hänet sekä fyysisesti että psyykkisesti kunnossa raskauden aikana. Tämä raskaus on ollut hieman ensimmäistä helpompi aamupahoinvoinnin suhteen, ennen Lilibetin syntymää kerrottiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja