Harry Stylesia kourittiin keikalla – fanit raivostuivat: "Se oli ällöttävää"

One Direction -bändin Harry Styles joutui häirinnän kohteeksi keikallaan.

Englantilainen laulaja-näyttelijä Harry Styles joutui melko päällekäyvän käytöksen kohteeksi lauantaisella keikallaan Hollywood Bowlissa. Stylesin fanit ovat asiasta raivoissaan.

Laulaja joutui ilmeisesti kourinnan kohteeksi, kun hän meni lavan reunalle lähelle yleisöä We Can Survive -hyväntekeväisyyskonsertissa. Fanien kuvaama materiaali näyttää, kuinka joukko käsiä kurottaa kohti entistä One Direction -tähteä. Yksi levoton käsi näyttää ottavan kiinni Stylesin haaroista, jolloin tähti nousee ylös ja liittyy bändinsä seuraan.

Styles ei ole itse kommentoinut tapausta, mutta monet ovat puineet asiaa sosiaalisessa mediassa. Sympatiaa ja solidaarisuutta osoittavia viestejä, jotka kulkevat hastagilla #RespectHarry, on kirjoitettu Twitterissä jo satoja. 

– Suojelkaa ja kunnioittakaa tätä miestä hinnalla millä hyvänsä, muistakaa että hän on ihminen eikä objekti. Mitä on tapahtunut ällöttää minua. 

– Luojan nimeen, tämä oksettaa minua. Se kuka kouri Harrya, sinun pitäisi hävetä. Se oli ällöttävää ja sopimatonta.

Viime viikkojen aikana tuhannet ihmiset ovat jakaneet kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä sosiaalisessa mediassa #MeToo-kampanjan seurauksena. Keskustelu sai kipinän siitä, kun yhdysvaltalaisen elokuvatuottajan Harvey Weinsteinin ahdistelukohu tuli ilmi. 

Lähde: Billboard

Lue myös:

    Uusimmat