Harry Potterin luoja J.K. Rowling sai yllättävästä paikasta inspiraation suosikkihahmon nimeen – tajusi itse vasta myöhemmin

Huispauksen MM-kisoissa juostaan luuta haarovälissä 2:00
Harry Potterin maailmasta tutun huispauksen MM-kisat käytiin kesällä 2018.

J.K. Rowlingin teki jälleen lisää paljastuksia Harry Potter -maailmasta.

Harry Potter -luoja J.K. Rowling on viime aikoina tehnyt toinen toistaan mielenkiintoisempia paljastuksia velhomaailmastaan.

Hän muun muassa järkytti faneja paljastamalla, ettei Tylypahka-linnassa ollut vessoja ennen 1700-lukua. Velhonuoriso teki tarpeensa siinä, missä he sattuivat seisomaan, ja kadottivat jätteensä tämän jälkeen loitsulla.

Tällä kertaa Rowling kertoo, mistä oli saanut inspiraationsa suosikkihahmon nimeen. Harry Potter -elokuvissa Alan Rickmanin näyttelemä Severus Snape, eli suomeksi Severus Kalkaros, oli Tylypahkan taikajuomien opettaja ja yksi sarjan ikimuistoisimmista hahmoista.

Rowlingin mukaan edes hän itse ei tiennyt ennen kirjojensa julkaisua, mistä keksi hahmon nimen. Hän julkaisi Twitter-seuraajilleen kuvan katukyltistä Lontoossa.

– Kävelin tämän kyltin ohi, joka päivä matkalla töihin, kun asuin Claphamissa. Paljon myöhemmin – julkaisun jälkeen – kävin paikalla ja tajusin, että tämän takia Severus oli tullut mieleeni, kun mietin Kalkaroksen etunimeä, hän kirjoittaa

Lähde: Cinemablend

Lue myös:

    Uusimmat