Mainos

Taas yksi Harry Potter -faniteoria vahvistettu! Tämä on totuus Voldemortin käärmeestä

J.K. Rowling on itse vahvistanut pitkään velloneen Harry Potter -faniteorian. 

VIDEO: Katso Ihmeotukset-sarjan toisen elokuvan traileri

Marraskuussa ensi-iltaan tulevan Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvan uusi traileri paljastaa pitkään varjellun salaisuuden Harry Potterin maailmasta.

Fanien keskuudessa on jo pitkään kiertänyt huhu, jonka mukaan Voldemortin lemmikkikäärme ja hirnyrkki Nagini olisi oikeasti käärmeeksi muuttunut noita. Jo uuden elokuvan ensimmäinen traileri vihjaisi teorian suuntaan näyttämällä Ezra Millerin hahmon yhdessä salaperäisen noidan kanssa. Noidan tiedetään kärsivän kirouksesta, joka muuttaa hänet eläimeksi. Uudessa trailerissa Claudia Kimin näyttelemää noitaa kutsutaan Naginiksi, ennen kuin hän muuttuu käärmeeksi.

Tämän paljastuksen lisäksi kirjailija J.K. Rowling itse vahvisti teorian Twitterissä. Vastauksena fanin kysymykseen hän twiittasi pitäneensä totuuden Naginista salaisuutena ”vain noin 20 vuotta”.

Ihmeotukset-elokuvan maailmassa Nagini esiintyy kiertävässä sirkuksessa. Alkuperäisissä Harry Potter -kirjoissa ei kerrota paljoakaan siitä, miten Nagini ja Voldemort tapasivat, mutta huhujen he tutustuivat Voldemortin piileskellessä Albaniassa. Uudessa trailerissa ei anneta enempää tietoa, mutta käy ilmi, että Nagini on aina kallistunut velhomaailman pimeää puolta kohti.

Naginia näyttelevän Claudia Kimin mukaan on kiinnostavaa nähdä hahmon toinen puoli.

– Hänet on aiemmin nähty vain hirnyrkkinä. Uudessa elokuvassa hän on upea ja haavoittuva nainen, joka haluaa elää. Hän tahtoo pysyä ihmisenä ja mielestäni se tuo upeaa kontrastia hahmoon.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja