Harry ja Meghan edustavat tänään viimeistä kertaa kuninkaallisen perheen kanssa – kuningatar Elisabet murtui tajutessaan tilanteen raastavan seurauksen

13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Kuningatar Elisabetin kerrotaan olevan murtunut Harryn ja Meghanin päätöksestä tajuttuaan, mitä se tarkoittaa hänen ja Archie-vauvan suhteen kannalta.

Prinssi Harry  ja herttuatar Meghan  palasivat hiljattain Isoon-Britanniaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun he tekivät maailmaa kohauttaneen ilmoituksensa aikeistaan siirtyä syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Harry ja Meghan edustavat viimeistä kertaa kuninkaallisen perheen riveissä maanantaina 9. maaliskuuta.

Pariskunnan esikoinen, alle vuoden ikäinen  Archie Harrison  ei ole tällä hetkellä herttuaparin mukana Isossa-Britanniassa, vaan Kanadassa, josta perhe etsii pysyvää kotia.

Lähteiden mukaan Harryn isoäiti, 93-vuotias kuningatar Elisabet on erittäin huolissaan sekä harmistunut siitä, että hän pelkää jäävänsä paitsi lapsenlapsenlapsensa Archien elämästä, sillä herttuapari aikoo asettua asumaan Kanadaan.

Kuningattaren kerrotaan lähteiden mukaan olevan murtunut ajatuksesta, ettei hän näe Archieta säännöllisesti. Elisabetin kerrotaan pelkäävän, etteivät hän ja Archie pääse muodostamaan minkäänlaista suhdetta pojan kasvaessa. Lähteet kertovat kuningattaren yrittävän kuitenkin pysyä optimistisena tilanteessa, vaikka olosuhteet ovat tällaiset.

Buckinghamin palatsi ei ole kommentoinut asiaa.

Harry ja Meghan järkyttivät maailmaa tammikuun alussa ilmoittamalla aikeistaan vetäytyä kuninkaallisista velvollisuuksistaan, aikovansa jatkossa työskennellä tullakseen taloudellisesti itsenäisiksi brittihovista sekä muuttavansa Pohjois-Amerikkaan.

Herttuaparin erosta kuninkaallisesta perheestä tulee virallista 31. maaliskuuta. Vaikka heidät edelleen tunnetaan virallisesti prinssi Harryna ja herttuatar Meghanina tästä eteenpäin, he menettävät hänen kuninkaallinen korkeutensa -tittelinsä.

Yksi suurimmista kysymyksistä pariskunnan kohuilmoituksesta lähtien on ollut se, millä herttuapari aikoo jatkossa rahoittaa elämänsä, joka on täynnä valtavia kustannuksia. Harryn on aiemmin uutisoitu käyvän neuvotteluja muun muassa ristiriitaisen finanssijätti Goldman Sachsin kanssa ja Meghanin on uumoiltu haluavan tehdä paluun näyttelijäksi Hollywoodiin eli työhön, jota hän teki ennen liittymistään kuninkaalliseen perheeseen.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja