Kuningatar Elisabetilta tiukka kielto – prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuvat laittamaan tulevaisuudensuunnitelmansa uusiksi

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettävät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Harry ja Meghan eivät saaneet kuningatar Elisabetilta lupaa Sussex Royal -brändin kaupallistamiseen.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohauttivat vuoden alussa ilmoituksellaan siitä, että he aikovat vetäytyä kuninkaallisista velvollisuuksistaan tulevan kevään aikana. Pari ilmoitti myös muun muassa aikovansa jatkossa työskennellä taloudellisesti itsenäisesti brittihovista ja haluavan käyttää tähän Sussex Royal -brändiään, jonka he toivoivat voivansa kaupallistaa. 

Tämä ei kuitenkaan tule onnistumaan, sillä hovista kerrotaan 93-vuotiaan kuningatar Elisabetin linjanneen, etteivät Harry ja Meghan voi brändätä itseään kaupallisesti kuninkaallisina sen jälkeen, kun he astuvat sivuun velvollisuuksistaan. 

Harry ja Meghan ovat käyttäneet kymmeniä tuhansia euroja uuteen Sussex Royal -nettisivustoonsa sekä valtavan suosittuun Instagram-tiliinsä. Herttuapari on myös Sussex Royalille kansainvälistä tavaramerkkiä, jonka alla he voisivat myydä erilaisia kaupallisia tuotteita ja palveluita. Lisäksi Harry ja Meghan ovat pistäneet aluille niin ikään Sussex Royal -nimellä kulkevan uuden hyväntekeväisyysjärjestönsä.

Vaikka linjauksen viimeiset yksityiskohdat tullaan vielä viimeistelemään, on selvää että Harry ja Meghan joutuvat brändäämään itsensä uudelleen, eivätkä he pysty käyttämään Sussexin herttuaparin titteliään kaupallisissa tarkoituksissa. 

Herttuaparin on siis mietittävä suunnitelmansa uusiksi sekä rekisteröidä kaupalliset sekä hyväntekeväisyysprojektinsa uudelleen uudella nimellä. 

Kanadasta uutta kotia etsivien Harryn ja Meghanin tulevaisuus on täynnä kysymysmerkkejä monella tapaa. Yksi suurimmista kysymyksistä parin tammikuisen kohuilmoituksen jälkeen on ollut se, millä tavalla he aikovat jatkossa rahoittaa elämänsä, joka on täynnä valtavia kuluja. Hiljattain uutisoitiin, että prinssi Harry käy neuvotteluja muun muassa yhdysvaltalaisen rahoitusjätti Goldman Sachsin kanssa. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat