Hans Välimäki: "F**k the stars" - Chez Dominique muuttuu bistroksi

Suomen ainoa kahden Michelin-tähden ravintola Chez Dominique muuttuu bistroksi kahden kuukauden ajaksi.

– Viisitoista vuotta on takana ja joista kolme ensimmäistä sujui tähdittä, sitten kaksi meni yhdellä ja kymmenen kahdella. Kaksikymmentäkaksi tähteä. Kivaa on ollut, mutta kova työ on jättänyt meihin myös jälkensä. On korkea aika tehdä jotain ihan muuta. Siksi muutamme tuplatähtiravintolamme kahden kuukauden ajaksi bistroksi, Hans Välimäki kertoo Chez Dominique -ravintolan tiedotteessa.

Välimäen Michelin-ravintola muuttuu Bye Bye Dominique -bistroksi ja luvassa on keittiömestarin mukaan räyhäkkää meininkiä rautaisen henkilökunnan toimesta. Ravintolassa on tarjolla sesongin ja fiiliksen mukaisia yllätysmenuja.

– Idea on yksinkertainen. CD -laatua, mutta bistrohinnoin. Chez Dominique sulkeutuu 30.04.2013 ja sen jälkeen bailataan bistrossa kesäkuun loppuun asti. F**k the stars, nyt pidetään hauskaa, Välimäki toteaa.

Bye Bye Dominique -ravintolassa on tarjolla kolme erihintaista yllätysmenua.

"The End" 3 ruokalajia 59€

"Happy End" 5 ruokalajia 69€

"Happily Ever After" 7 ruokalajia 79€

Chez Dominique ei lopeta toimintaansa

Hans Välimäen mukaan ravintola ei aio lopettaa bistroilun jälkeen toimintaansa, vaan kyseessä on ainoastaan markkinointikikka.

– Emme ole lopettamassa. Juhlistamme tällä ainoastaan 10 -vuotista kahden tähden Michelin-taivalta, Välimäki kertoo Makuja.fi-sivustolle.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja