Hän on Salattujen elämien uusi kasvo – tuo sutinaa Ullan rakkauselämään

2:04

Salatuissa elämissä nähdään torstaina uusi kasvo, kun Antti Sepän näyttelemä eläkeläinen Gunnar tupsahtaa Ullan elämään.

Salatut elämät saa uutta vahvistusta, kun Antti Sepän näyttelemä Gunnar tuo vipinää Ullan olemattomaan sosiaaliseen elämään.

Mies kertoo MTV:n haastattelussa, että hänen roolihahmonsa on tupsahtaa Ullan elämään sattumalta.

Ulla potee yksinäisyyttä ja päättää järjestää ostoskeskuksessa seniori-illan. Ideasta innostunut Ulla odottaa kauppakeskuksessa seuraa, mutta ketään ei näy. 

Pettynyt Ulla luovuttaa ja repii iilmoituksensa pois seinältä. Juuri samalla hetkellä Gunnar saapuu paikan päälle ja kysyy Ullalta tietääkö hän, missä seniori-ilta järjestetään.

Vuosikymmenien kokemus 

Gunnaria esittävä Antti Seppä, 68, on kokenut näyttelijä. Mies on ollut kiinnitettynä muun muassa Seinäjoen kaupunginteatterissa, Hämeenlinnan kaupunginteatterissa, ja vuodesta 1975 Tampereen Työväen Teatterissa.

Salattuihin elämiin mies päätyi perinteisesti koekuvausten kautta. 

– Minua pyydettiin koekuvauksiin ja tällaiseen naamaan he päätyivät. On ollut todella mielenkiintoista tehdä Gunnarin roolia. Täällä suhtaudutaan tällaiseen iäkkääseen näyttelijään hienosti, Seppä kehuu.

Miehen esittämästä Gunnarista tulee paljastumaan monenlaista kevään aikana. 

– Gunnar on eronnut ja hänellä on kaksi tytärtä, joista toisen kanssa hän ei ole enää väleissä, Seppä vihjaa. 

Edit. Juttua korjattu 5.2. kello 9.50. Antti Sepän ikä korjattu. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Ennakkojakso Katsomossa kello 20.00! Sarja tulee 19.2. asti vain maanantaista torstaihin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja