Hamilton: Nyt tärkeintä on päästä maaliin

Italian GP:n pettymystään nieleskelevä McLaren-kuljettaja Lewis Hamilton tietää, että loppukauden kisoissa vakaviin virheisiin ei ole enää varaa.

Monzassa brittikuskin kisa päättyi avauskierroksen kolariin Ferrari-tallin Felipe Massan kanssa. Samalla mestaruustaistelun kärkisija siirtyi taas Red Bull -tallin Mark Webberin haltuun.

- Moottoriurheilussa joskus tapahtuu tällaista. Se on aina kova pettymys, mutta kuten sanottua, sellaista tapahtuu. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kisani päättyi ensimmäisellä kierroksella. Ikävä kyllä se ei luultavasti myöskään ole viimeinen, kertoi Hamilton formulasarjan virallisilla verkkosivuilla.

- Näistä ikävistä tapauksista on vain otettava opikseen. Maanantaiaamuna olin jo keskittymässä seuraavaan kilpailuun. Negatiivisia asioita ei voi jäädä märehtimään - olemme edelleen hyvissä asemissa, jatkoi Hamilton.

Hamilton vakuuttaa, että hän jatkaa hyökkäystään myös loppukauden viidessä viimeisessä osakilpailussa. Kisat on kuitenkin myös ajettava ruutulipulle asti.

- Viimeisestä kolmesta kisasta minulla on kaksi keskeytystä ja yksi voitto. Se ei ole huono tulos, mutta olen menettänyt mestaruusjahdissa pisteitä muille kuljettajille. Tämä ei vielä riitä mestaruuteen, joten jatkan taistelua täysillä. Otan nyt kisan kerrallaan, mutta samalla minun on varmistettava se, että pääsen niissä myös maaliin asti. Se on tärkeämpää kuin mikään muu. Singaporeen lähden voittamaan, vakuutti Hamilton.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat