Mainos

Haluatko toisille treffeille? Näistä aiheista ensimmäisillä treffeillä kannattaa puhua

Ensitreffeillä kannattaa puhua niin matkailusta, politiikasta kuin henkilökohtaisista kokemuksista. 

Jokainen joskus treffeillä käynyt tietää, kuinka tärkeä asia ensivaikutelma oikein on. Keskustelun sujuvuuden ja kahdenkeskisen kemian lisäksi treffien onnistumiseen vaikuttaa hyvin paljon myös aihe, josta treffeillä puhutaan. 

Jos mielesi tekee nähdä treffikumppaniasi uudelleen, kannattaa puheenaiheeksi valita mieluummin matkailu kuin elokuvat. Englantilaisen Hertfordshiren yliopiston tutkimuksen mukaan 18 prosenttia ensitreffeillään matkailusta puhuneista pareista päätyi toisille treffeille. Sen sijaan elokuvista keskustelleista pareista vain 9 prosenttia tapasi toisensa toisten treffien merkeissä.

Erinomaisia ensitreffien puheenaiheita ovatkin tutkimuksen mukaan juuri unelmakohteet ja lempimatkat.

Älä arastele puhua vaikeista aiheista

Professori Dan Arielyn mukaan tavallisten ja tylsien aiheiden sijaan treffeillä kannattaa keskustella niin kiistanalaisista kuin henkilökohtaisistakin aiheista. Tämän kaltaiset aiheet luovat tyydyttävän keskustelun samalla, kun ne saavat treffikumppanit tuntemaan toisensa paremmin. Hyviä aiheita ovat miehen mukaan muun muassa politiikka ja edelliset suhteet. 

Jos aiheen valinta meni metsään, ei kannata huolestua, sillä aivan kaikki ei loppujen lopuksi ole kiinni puheenaiheesta. Treffien onnistumisessa on paljon kyse myös siitä, kuinka puhut. Älä dominoi keskustelua, mutta älä myöskään tyydy pelkän kuuntelijan rooliin. Tutkijat kehottavatkin ajattelemaan keskustelua tennisotteluna; pidä huolta siitä, että saat pallon palautettua, mutta tee se lämmöllä ja mielenkiinnolla. 

Videolla Ensitreffit Alttarilla -ohjelmasta tuttu seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kertoo parisuhteen alkuvaiheista. 

0:59

Lähde: BusinessInsider 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.