Haluatko tehdä vaikutuksen? 7 profiilikuvavirhettä, joihin kenenkään ei kannata sortua Tinderissä

Jos haluat tehdä vaikutuksen potentiaaliseen treffikumppaniisi, jätä villieläin- ja lihaskuvat ottamatta. 

Tinderillä on yli 50 miljoonaa käyttäjää, joista jokainen haluaa tehdä vaikutuksen tulevaa kumppania varten. Tämä tarkoittaa tuhansia valokuvia, jotka eivät useinkaan vastaa todellisuutta.

Tiukat mekot ja parhaita puolia korostavat asuvalinnat ovat tyypillisiä. Monet sortuvat myös ylilyönteihin, jotka saattavat karkottaa mahdollisen kumppanin tiehensä.

Kuvien ottoon käytetään keskimäärin 48 minuuttia

Viime vuosikymmenen aikana kumppanin löytämisestä on tullut yhä pinnallisempaa. Mahdollisen kumppanin mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet ovat muuttuneet toissijaiseksi profiilikuvien rinnalla. Juuri tästä syystä kuvien ottamiseen ja muokkaamiseen nähdään paljon vaivaa. Tutkimuksen mukaan naiset käyttävät profiilikuvansa ottoon keskimäärin 48 minuuttia.

Kuvien selailu voi kuitenkin väistämättä johtaa pettymyksiin, kun treffikumppani ei lopulta vastaakaan profiilikuvan antamaa mielikuvaa. The Guardian -lehti on julkaissut seitsemän kohdan listan profiilikuvista, jotka eivät ole niitä kaikkein imartelevimpia. 

1. Halauskuvat villieläinten kanssa

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Älä halaa tiikereitä! Vaikka tämä saattaa kuulostaa oudolta neuvolta, niin tiikereiden kanssa poseeraamisesta on tullut yhä suositumpaa. Ilmiö on levinnyt jopa niin laajalle, että se on saanut oman hastagin #tinderguyswithtigers.

Suosiosta huolimatta poseeraaminen rauhoitetun ja onnettoman villieläimen kanssa ei ole hyvä merkki, jos etsit huolehtivaa ja ystävällistä kumppania.

2. Lukuisia selfieitä

Kuinka monta selfietä yksi ihminen tarvitsee? Kaksi tai kolme riittää, sillä sinun ei tarvitse julkaista kuvia itsestäsi ihan jokaisesta kuvakulmasta.

Liian monen selfien julkaiseminen voi vaikuttaa itserakkaalta, joten jätä peilikuvat ja baari-illan otokset ihan vain omaan käyttöösi.

3. Kuvat, joissa esitellään vartaloa, mutta ei kasvoja

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naimisissa, aivan varmasti. Jos et uskalla näyttää kasvojasi, miksi edes olet Tinderissä?

4. Kuva itsestä vuosikymmenten takaa

Jos haluat löytää kumppanin, älä julkaise itsestäsi lapsuuskuvia, sillä ne eivät kerro itsestäsi mitään. Henkilö, joka ei ole koskaan nähnyt sinua, ei varmasti halua ensimmäisenä nähdä kuvaa vauva-ajastasi.

Jos kuitenkin päädyt tekemään niin, kannattaa kuvatekstissä varmistaa, ettei kyseessä ole oma lapsesi, vaan kuva sinusta.

5. Oman kultturin korostaminen

Vaikka olisit kuinka ylpeä kulttuuristasi tahansa, sitä ei kannata korostaa deittiprofiilissa. Erilaiset päähineet ja symbolit tarkoittavat varmasti hyvää, mutta ne voivat karkottaa henkilöt, jotka eivät ole perehtyneet juuri kyseiseen kulttuurin, eivätkä tiedä mitä ne tarkoittavat.

6. Poseeraaminen koiran kanssa

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Suurin osa koiran kanssa poseeraavista ei omista koiraa, vaan on valjastanut tehtävään ystävän tai puistossa kohtaamansa lemmikin vaikuttaakseen eläinrakkaalta. Koirakuviin kannattaa aina suhtautua pienellä epäluulolla. 

7. Toimittaja, joka kertoo sinulle ketä pitäisi vältellä 

Kaikista edellisistä pahin on toimittaja, joka kertoo sinulle, miten Tinderissä pitäisi toimia. Jos huomaat Tinder-profiilissä viitteitä toimittajuuteen, välttele heitä niin kauan kuin mahdollista. 

Lähde: TheGuardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja