Haluatko olla bileiden upein nainen? Katso vinkit!

Virallinen bilekausi on alkanut ja juhlakutsuja satelee jokaisiin kissanristiäisiin. Pelkäätkö jääväsi seinäruusuksi? Näillä MarieClaire.comin neuvoilla saat kanssajuhlijoiden katseet liimautumaan sinuun!

Oletko sinä yksi niistä naisista, jonka mielestä juhliminen tarkoittaa grilliruokaa ja halpoja drinkkejä parhaiden ystävien seurassa? Siinä tapauksessa glamouriset VIP-juhlat voivat tuntua pelottavalta tapahtumalta.

How to Be a Social Diva -teoksen kirjoittaja Peg Samuel neuvoo, kuinka teet vaikutukset hienoimmissakin juhlissa!

Pukeutuminen

Jos et ole varma pukukoodista, ota malli klassisista Hollywood-tähdistä, kuten Sophia Lorenista tai Audrey Hepburnista. Matki valitsemaasi tyyli-ikonia juhlailtana.

Jos tiedät, että juhlat eivät ole kovinkaan muodolliset, kannattaa silti pelata varman päälle ja pukeutua hieman vaaditun pukeutumiskoodin yli.

Huomion kiinnittäminen itseesi

Vinkki 1: Opettele tärkeimpien juhlavieraiden nimet ulkoa, varsikin jos kyseessä on firman juhlat.

Vinkki 2: Kätteleminen on hyvä tapa tervehtiä tuntemattomia ihmisiä. Jos kannat siis kädessäsi esimerkiksi viinilasia tai iltalaukkua, muista aina tehdä se vasemmalla kädellä. Näin oikea kätesi pysyy vapaana kättelyä varten, eikä tule noloja ja kömpelöitä hetkiä.

Vinkki 3: Esittele aina itsesi kaikille pöydässä olijoille, ennen kuin istuudut. Näin vaikutat avoimelta ja aidolta ihmiseltä. On kiusallista esittäytyä toiselle kesken juttutuokion.

Verkostoituminen

Varsinkin hyväntekeväisyysjuhlat ovat hyviä tilaisuuksia kasvattaa sosiaalista verkostoa. Paikalla on varmasti monia tärkeitä ihmisiä, joihin voit tutustua. Muista kuitenkin, että tärkeintä on tukea hyväntekeväisyyskohdetta, joten ole kohtelias ja asiallinen.

Vinkki 1: Ota selvää etukäteen yrityksen tavoitteista ja siitä, onko juhlalla jokin tarkoitusperä. Jos tapaat tärkeitä ihmisiä, sinun täytyy osata selittää, miksi olet juhliin osallistunut.

Vinkki 2: Ota selvää, ketkä juhlissa ovat tärkeitä henkilöitä ja pohdi, mitä haluaisit heille sanoa. Varmistat näin, että et jää sanattomaksi, kun teidät esitellään.

Vinkki 3: Ota mukaan käyntikorttejasi ja ojenna sellainen, jos joku kysyy. Jos haluat itse ojentaa jollekin käyntikorttisi, ota se puheeksi luontevasti. Sano vaikka, että haluaisit auttaa kyseistä henkilöä jossakin tulevassa projektissa ja ehdota, että antaisit hänelle käyntikortin, jotta voitte olla yhteydessä myöhemmin.

MTV3/Helmi

Lähde: MarieClaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja