Haastattelussa Johnny Depp: Roolihahmoni syntyivät saunassa!

Daily Mirrorin haastattelussa Johnny Depp kertoo rakkaasta perheestään, omasta saarestaan ja kaikkien ihailemasta roolihahmosta, röyhkeästä Jack Sparrowsta.

Johnny Deppin, 47, aarrearkku on omaisuutta pullollaan, kiitos muun muassa hänen roolihahmonsa, hurjapäisen kapteeni Jack Sparrow'n. On siis ihan luonnollista, että Pirates of the Caribbean -elokuvientähdellä on Bahamalla ikioma saari. Hän nappasi 45 eekkerin kokoisen Little Halls Pound Cayn noin kahdella miljoonalla eurolla. Tähdellä on lisäksi pieni kylä Etelä-Ranskassa, kartano Los Angelesissa ja palatsi Italian Venetsiassa. Yhdellä Hollywoodin suosituimmista tähdistä ei siis ole rauhallisista piilopaikoista pulaa!

Depp kertoo Daily Mirror -lehden haastattelussa ensimmäistä kertaa piilopaikastaan saarella ja elämästään ranskalaislaulaja Vanessa Paradisen, 39, kanssa. Karismaattinen mies paljastaa potevansa myös vauvakuumetta!

Saari takaa rauhan

Pirates of the Caribbean – Vierailla vesillä, merirosvoseikkailujen neljäs osa on nyt elokuvateattereissa.

– Ironista kyllä tarvittiin merirosvoelokuva, että pystyin saavuttamaan unelmani ja ostamaan oman saaren, Depp sanoo.

Saari edustaa yksinkertaista elämää.

– Valitettavasti Hollywoodin ja New Yorkin kaduilla kävellessä tuntemattomana pysyminen ja yksinkertaisuus ei ole mahdollista. On siis etsittävät paikkoja, joista sitä voi löytää – ja niin olen tehnyt. Tienaamani omaisuus tarkoittaa minulle vapautta elämääni. Se antaa minulle vapauden elää elämääni kuten haluan ja varmistaa, että kaikista pidetään huolta. Ei vain lapsistani ja perheestäni, vaan suurperheestäni.

Depp myöntää, että tietyt asiat saatetaan tulkita tuhlailuksi.

– Pieni kylä Etelä-Ranskassa kuulostaa melko pröystäilevältä, mutta se on oikeastaan ensimmäinen paikka, joka minulla on koskaan ollut, jota voin todella kutsua kodikseni. Se on paikka, jossa tiedän viidenkymmenen vuoden päästä lapsieni kasvattavan omat lapsensa, Depp jatkaa.

Vauvakuumetta ilmassa?

Deppin saari on perheelle täydellinen piilopaikka. Perheeseen kuuluu pitkäaikainen elämänkumppani, ranskalainen laulaja Vanessa Paradis, 38, sekä lapset Lily-Rose, 11 ja Jack, 9. Jos Depp saa tahtonsa läpi, heidän pieni klaaninsa saattaa kasvaa. Hän myöntää vauvakuumeen nousseen vietettyään aikaa raskaana olleen Penélope Cruzin kanssa uusimman POTC-elokuvan kuvauksissa. Kun Cruz ja hänen miehensä Javier Bardem toivottivat vauvan tervetulleeksi maailmaan, Deppin tunne vahvistui entisestään.

– On mahtavaa katsoa heitä kolmea vauhdissa. Se on hurmaavaa ja tekee katsojastaan uskomattoman vauvakuumeisen ja hössöttävän, Depp virnistää.

– He ovat vierailleet luonamme ja minä olen kyläillyt heillä. Kun näkee tuoreet vanhemmat pienen enkelinsä kanssa, se tuo todella muistoja mieleen. Alkaa väkisinkin ajatella, että "vau, haluaisin vielä yhden tuollaisen lisää". Vaan enpä tiedä… kaksi on melko hyvä luku, Depp pohtii.

Depp ja Cruz ovat työskennelleet yhdessä ennenkin, vuoden 2001 elokuvassa Blow. Näyttelijät ystävystyivät jo silloin ja viihtyivät toistensa seurassa myös POTC:n kuvauksissa.

– Parasta Penélopen läsnäolossa on, että hän on reipas, iloinen, hauska olento ja hänen seurassaan on ilo olla. Käkätimme taukoamatta, sillä yritin saada hänet nauramaan sotkeakseni kohtauksen ja hän teki samaa minulle. Pelleilymme lopputuloksena ohjaajamme Rob Marshallkin repesi nauramaan, Depp kertoo.

Hullunkuriset roolihahmot syntyivät saunassa

Uusimmassa merirosvoseikkailussa nähdään jälleen Rolling Stone -rokkari Keith Richards, Jack Sparrown isänä, kapteeni Teaguena.

– Keithin saaminen takaisin elokuvaan oli oikein, sillä uskon yleisön haluavan nähdä hänet taas. Yleisö ihastui häneen viime kerralla ja todella pitivät hänen roolihahmostaan. Hän on mahtava tyyppi, Depp sanoo.

Alun perin elokuvalle ei suunniteltu jatko-osaa, mutta sen huikean suosion takia Disney halusi tehdä uuden ja taas uuden.

– Kapteeni Jackin rooli on mahtava, sillä minulla on lupa olla totaalisen epäkunnoittava ja kumouksellinen. Tunnen hänet niin hyvin, että se tulee luonnostaan. Olen nauttinut joka minuutista näytellessäni Jackia – ja niitä minuutteja on ollut paljon. Yksi tärkeimmistä asioista, jotka tarinassa saavutimme, oli se, että sen oli oltava tuore ja tunnuttava yhtä uudelta kuin ensimmäisenkin. Olimme sen velkaa yleisölle, Depp kertoo.

Deppin omalaatuinen ja näyttävä Kapteeni Jack Sparrow on fanien ja kriitikkojen rakastama. Merirosvon lisäksi hänen näyttelemiensä villien Jalin (Willy Wonka) ja Hullun Hatuntekijän (Mad Hatter) roolit syntyivät saunan hiljaisuudessa.

– En kyennyt luomaan tarvittavia asioita väentungoksessa. Yksinäisyys tarjoaa sinulle luovia hetkiä ja jotkut hahmoistani todella syntyivät äärimmäisissä olosuhteissa saunan kuumuudessa. Olin yksinäni lauteilla, hikoillen ja keittäen itseäni – ja siellä Kapteeni Jack ja Jali syntyivät. Outoa, mutta se on hyvänlaatuista yksinäisyyttä, Depp kuvailee.

"Vanessa on tasoittanut minua"

Äänensä Rango-elokuvan kameleontille antanut mies myöntää perheen vaikuttavan roolihahmoihinsa. Hän haluaa näytellä elokuvissa, joita myös hänen lapsensa voivat katsoa.

– Lapset vaikuttavat uraani. Olen tehnyt lukuisia elokuvia, joita en anna heidän katsoa, joten Pirates of the Caribbeanin ja Rangon myötä olen saanut mahdollisuuden tehdä rooleja, joita myös lapseni voivat katsoa. Se tarkoittaa sitä, ettei minun tarvitse kilpailla Robert Downey Jr:n kanssa. Lapseni jumaloivat häntä ja se on vähän huolestuttavaa, Depp vinoilee ystävästään Downey Jr:sta.

Depp ja Paradis ovat olleet yhdessä 14 vuotta. Perhe on antanut Deppille kodin onnen, jollaista hän ei tiennyt aiemmin olevankaan. Mies eli vauhdikasta elämää ja romanssit vaihtuivat, mutta kaikki muuttui, kun hän tapasi Paradisin.

– Hän on todella ihmeellinen, sillä hän synnytti kaksi kaunista lastamme ja on tehnyt töitä meidän molempien eteen. Ensinnäkin hän kestää minua – ja voin kuvitella ettei se ole helppoa, koska olen silloin tällöin vähän hajalla. Enimmäkseen hän on innostava. Hän on todella tasoittanut minua, Depp kiittää.

Lue lisää Johnny Deppistä:

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mirror

Kuvat: Getty Images,

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja