Mainos

Gwen Stefani on nykyajan Marilyn

Laulaja Gwen Stefanin, 39, pukeutumisessa on sekä naisellisuutta että asennetta. Nykyisin Gwen suosii erityisesti mustavalkoisia asukokonaisuuksia, mutta tähti leikittelee myös maskuliinisilla mausteilla. Ja huulet, ne ovat aina punaiset.
Gwen Stefani on tunnettu näyttävistä esiintymisasuistaan. Vielä vuonna 2005 hän saattoikin pukeutua varsin näyttävästi, mielipiteitä jakaen. Liisa Ihmemaassa -mekko sopi kuitenkin Gwenin Love.Angel.Music.Baby -levyn Harajuku-henkeen.

Nykyisin Gwenin tyyli on aavistuksen klassisempi kuin aikaisemmin. Mustavalkoinen pikkumekko on samaan aikaan sekä moderni että retro. Kampaus ja meikki tuovat mieleen Madonnan. Punainen huulipuna on Gwenin tavaramerkki.

Radio NRJ:n juhlissa Gwenillä oli yllään mustavalkoinen takki, joka leikittelee kuvioilla. Hiuksensa Gwen oli suitaissut kiehkurakampaukselle, jota on nähty tähdellä varsin usein.

Nickelodeon -lastenkanavan juhliin Gwen sipsutteli musta-puna-valkoisessa kokonaisuudessa, jossa oli mukana pin up -henkeä. Mustissa istuvissa housuissa on korkea vyötärö, ja valkoinen vyö korostaa vyötäröä entisestään. Punainen ruutuhuivi mätsää yhteen popparin huulten kanssa.

Keväällä 2008 Stefani odotti toista lastaan miehensä Gavin Rossdalen kanssa. Vapaa-ajalla poppari saattoikin ottaa hyvin rennosti ja pujahti pitkään retromekkoon. Julkkisperhe kuvattiin Los Angelesissa huhtikuussa 2008.

Maaliskuussa 2009 perheen toinen lapsi Zumakin on jo mukana kuvioissa. Rentoa päivää Gwen vietti haaroista lököttävissä poikaystävä-farkuissa, joiden lahkeet olivat kuitenkin vain nilkkapituiset. Keltainen hauska ruutuhattu tuo asuun aavistuksen maskuliinisutta mukaan.

Koonnut: MTV3/Helmi/Emmi Maaranen

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.