Naisvihamielisistä videoistaan tunnettu Andrew Tate pullisteli luksusautoillaan Twitterissä – Greta Thunbergilta jäätävä kuitti

Naisvihamielisistä videoistaan tuttu Andrew Tate sai napakan vastauksen ilmastoaktivisti Greta Thunbergiltä Twitterissä.

Naisvihamielisistä videoistaan tunnettu, ex-potkunyrkkeilijä Andrew Tate julkaisi Twitterissä tviitin jossa hän kerskailee luksusautojensa päästöillä. Tviittinsä yhteydessä Tate mainitsee myös ruotsalaisen ilmastoaktivistin Greta Thunbergin.

Thunbergille osoitetussa tviitissään Tate kirjoittaa 33:sta autostaan ja mainitsee muun muassa Bugattinsa ja kaksi Ferrariaan. Tviitin lopussa Tate kirjoittaa näiden olevan vasta alkua ja pyytää Thunbergilta sähköpostiosoitetta johon hän voi lähettää täydellisen luettelon autokokoelmastaan ja niiden valtavista päästöistä.

Thunberg uudelleentviittasi Taten tviitin saatetekstillä, jossa hän pyytää Tatea valaisemaan itseään ja lähettämään sähköpostia osoitteeseen smalldickenergy@getalife.com. Eli tiivistettynä pienimunaenergiaa@hankielämä.com. 

Jos alla oleva tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taten tilit on poistettu muun muassa Facebookissa, Instagramissa ja Tiktokissa kritiikkiä saaneiden lausuntojensa takia. Tatella on ollut alustoilla miljoonia seuraajia. Jäädytetyn Twitter-tilinsä Tate sai takaisin sen jälkeen kun Elon Musk otti Twitterin haltuunsa.

Juttua muokattu kello 17.32: Muutettu otsikko.

Lue myös:

    Uusimmat