Frendit-tähti Lisa Kudrow'lta hämmentävä paljastus – näyttelijän poika luuli Jennifer Anistonia äidikseen

Liki tauotta pyörinyt Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt 5:55
Frendit-sarja tekee paluun

Lisa Kudrow'n pojasta ja Jennifer Anistonista tuli Frendien aikaan niin läheisiä, että pienokainen luuli jossain vaiheessa Anistonia äidikseen. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Lisa Kudrow, 57, nähtiin hiljattain Conan O'Brienin haastattelussa kertomassa Frendit-sarjan odotetusta paluujaksosta, joka esitetään HBO Max -kanavalla 27. toukokuuta. Kudrow tunnetaan parhaiten näyttelijäuraltaan roolistaan Phoebe Buffayna Frendeissä.

Haastattelun aikana Kudrow teki hämmentävän paljastuksen sarjan kulisseista vuosikausia sitten: näyttelijän poika Julian Stern oli aikoinaan niin läheinen Kudrow'n Frendit-kollega Jennifer Anistonin kanssa, että luuli tätä hetkellisesti äidikseen. 

– Hän oli hulluna Jeniin. Hän syöksyi hänen syliinsä. No, hän on todella rakastava, joten se kävi järkeen. Olin aina onnellinen kenestä vain, jota Julian rakasti ja jolta sai vastarakkautta, Kudrow kertoi haastattelussa. 

– Mutta sitten, kun olimme kotona ja Julian näki Jenniferin televisiossa, hän huusi, että "Äiti!". Hän hieman hämmentyi.

Vaikka Julien Stern oli lapsuudessaan tuttu näky Frendien kuvauspaikalla, ei hän ole varsinaisesti fanittanut sarjaa vanhetessaan. 

Tällä hetkellä 23-vuotias Julian Stern on Kudrow'n ja hänen aviomiehensä Michel Sternin ainut lapsi. Pariskunta on pitänyt lapsensa poissa julkisuudesta vuosien ajan. Kun Kudrow alkoi odottaa esikoistaan Frendien kuvausten aikaan, kirjoitettiin raskaus myös sarjaan hänen hahmolleen Phoebelle. 

Lähde: Us Magazine

Lue myös:

    Uusimmat