Frendien paluujakson julkaisupäivä vahvistui – mukana liuta julkkisvieraita

5:55
Frendit tekee paluun tänä vuonna – näistä syistä uusi jakso tulee juuri nyt

Frendit-sarja tekee paluun toukokuun lopussa. 

Vuosina 1994-2004 kuvatun yhdysvaltalaisen Frendit-hittisarja tekee paluun yhden jälleennäkemisjakson muodossa, joka alunperin oli tarkoitus kuvata viime vuoden maaliskuussa. Samoihin aikoihin kansainväliseksi pandemiaksi levinnyt koronavirus kuitenkin sekoitti suunnitelmat, eikä kuvauksia pystytty aloittamaan. 

Paluujakso on vihdoin saatu purkkiin ja HBO Max -palvelu paljasti jakson julkaisupäivämäärän. Jaksosta julkaistulla teaserivideolla nähdään Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc ja David Schwimmer kävelemässä studiossa ja sarjan ikoninen tunnusmusiikki I'll Be There For You soi taustalla hidastettuna. 

Jakso nähdään HBO Max -palvelussa 27. toukokuuta, jolloin palvelun julkaisusta tulee kuluneeksi tasan vuosi. Sarjan tähdet hehkuttivat paluuta jakamalla videon omilla sometileillään.

– Tällaista ei tapahdu joka vuosi, ei joka 10 vuosi tai 15 vuosi. Minusta tuntuu niin siunatulta, että saan olla yhdessä jälleen Frendieni kanssa... ja se oli parempaa kuin koskaan, Cox kirjoitti. 

Deadline-sivuston mukaan jaksossa nähdään myös liuta vierailevia tähtiä. Mukana ovat muun muassa David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai.

Frendejä esitettiin aikoinaan kymmenen tuotantokauden ajan ja se on yhä yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisiosarjoista. Sarjassa seurataan kuuden newyorkilaisen nuoren aikuisen elämää. 

Lähde: Deadline 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja