Fitnesspäiväkirja-konkari Eevi Teittinen havahtui kesken siivouksen järkyttävään tunteeseen: "Tunsin, kun jalat lähti alta"

"Olen kielimiehiä"– Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille 9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille Vappu ja Marja Livessä

Alusta asti Fitnesspäiväkirja-ohjelmassa mukana ollut Eevi Teittinen kertoo kärsineensä pahoista selkävaivoista, jotka veivät hänet melkein leikkauspöydälle.

Suosikkiohjelma Fitnesspäiväkirja tekee paluun suoratoistopalvelu Dplayhin 10. marraskuuta. Uutta Fitnesspäiväkirja 2021 -kautta tähdittävät viime kaudelta tutut Nanna Karalahti, Eevi Teittinen ja Pernilla Böckerman. Heidän lisäkseen uutena kasvona ”Fittareissa” on mukana aitajuoksija Lotta Harala.

Teittinen on ollut mukana sarjassa siitä asti, kun sen aivan ensimmäinen kausi nähtiin AVAlla vuonna 2015. Hän kertoi uuden Fitnesspäiväkirja 2021:n Instagramissa järjestetyssä pressitilaisuudessa maanantaina, että tällä kaudella isossa roolissa tulevat hänen kohdallaan olemaan myös haasteet ja niistä selviytyminen.

– Ehkä se, mitä tällä kaudella nähdään enemmän, ovat haasteet ja miten se hyvinvointi toimii silloin, kun haasteita ja stressiä tulee, Teittinen pohdiskeli Instagram-livessä.

– Eli siis mitä teet, kun elämä heittää haasteita, hän jatkaa ja tunnustaa, että nyt elämään kuuluu hyvää, mutta kuvausten aikaan osui tavallista haastavampi ajanjakso. 

Teittinen kertoo oppineensa tunnistamaan oman kehonsa viestit aiempaa paremmin elettyään monta vuotta hyvin suorituskeskeisesti.

– Nyt kolmekymppisenä herää asioihin eri tavalla ja tunnistaa kehon viestejä paremmin.

Haasteita elämässä ovat aiheuttaneet selkävaivat ja hän lupaa, että niiden kanssa kamppailua päästään seuraamaan aika läheltä uudella Fitnesspäiväkirja-kaudella. Tilanne selän kanssa äityi Teittisen kohdalla niin pahaksi, että vaihtoehtona oli pitkä kuntoutus tai leikkaus.

– Ei siis mikään ihan pieni juttu. Se järkytti myös minua. Kun tuomio tuli, en ajatellut, että tilanne on niin paha, hän kertoo.Teittinen arvelee, että vamma on peruja fitness-vuosilta ja on kasautunut vähitellen. Viimeinen niitti kuitenkin tapahtui kotona arkisten askareiden parissa.

– Siivosin kotona ja siirtelin kahvakuulia. Sitten tunsin, kun jalat lähti alta ja meni isku läpi kropan. Siinä se homma kärjistyi.

31-vuotias Teittinen kuitenkin sanoo olevansa onnellinen, etteivät selkävaivat alkaneet aiemmin.

– Se haastaa päätä, mutta koin sen silti niin, että onneksi se tapahtui nyt, koska elämäntilanne oli hyvä ja olin riittävän kypsä. Aiemmin en olisi välttämättä pystynyt suhtautumaan asiaan niin hyvin kuin nyt.

Sarjassa tullaan näkemään myös Teittisen puolisoa Teemu Packalénia. Edellisellä kaudella parin elämä pyöri miehen vapaaottelu-uran ympärillä ja siihen mukautuessa, mutta nyt hän on määrittelemättömällä tauolla ja molempien arkeen on kuulunut opiskelua. Teittinen myöntää, että tilanne on todella erilainen kuin edellisellä kaudella, mutta vauhtia elämästä ei silti puutu.

– Hän käy nyt pt-koulua, mä opiskelen graafista suunnittelua. Sitten siihen molempien yrityshässäkät, eli kyllä, kaikenlaista tässä on.

Vipinää arkeen on tuonut myös uusi koiranpentu. 

– Ekat kuusi kuukautta koiran kanssa vaatii paljon. Nyt on kuitenkin taas rauha maassa ja kodissa, Teittinen nauroi.

Fitnesspäiväkirja 2021 alkaa suoratoistopalvelu Dplayssa tiistaina 10. marraskuuta!

Lue myös:

    Uusimmat