Mainos

Finnmatkojen Thaimaan-lento myöhästyi 15 tuntia

Edellisen kerran Finnmatkojen Thaimaan-lento myöhästyi aikataulustaan liki vuorokauden kaksi viikkoa sitten. Nyt osin samat matkustajat odottavat vähintään 13 tuntia Thaimaassa paluukonetta takaisin. Suomessa lähtöä odotti lähes 600 matkustajaa.

Finnmatkoilla on ollut jälleen ongelmia lentoaikataulujensa kanssa. Finnmatkojen Helsinki-Vantaalta Thaimaan Phuketiin lähtenyt lento myöhästyi aikataulustaan tasan 15 tuntia.

TUIfly Nordic -yhtiön lennon oli määrä lähteä Helsinki-Vantaalta kohti Phuketia tänään aamulla kello 3.25, mutta koneen siivessä ilmenneen teknisen vian vuoksi kone ei ole päässyt matkaan. Uusi arvioitu lähtöaika lennolle oli kello 17, mutta kone pääsi ilmaan vasta kello 18.40. Koneeseen odotettiin uutta varaosaa Pariisista.

Koneessa on kaikkiaan 582 matkustajaa. Suomalaisia heistä on 477, loput matkustajat ovat ruotsalaisia.

Epäonniset matkustajat odottavat konetta Thaimaassa

Edellisen kerran Finnmatkojen Thaimaan-lento myöhästyi aikataulustaan lähes vuorokauden kaksi viikkoa sitten. Tuolloinkin Finnmatkojen TUIfly Nordic -yhtiön lento myöhästyi teknisen vian takia.

Nyt osin samaiset matkustajat odottavat Thaimaassa pääsyä takaisin kotiin.

Nurmijärveläisperheen äiti Paula kertoo hotellistaan Phuketissa että ihmiset ovat pettyneitä.

- Me ollemme täällä olleet kaksi viikkoa ja ajattelimme, että voi ei! toistuuko nyt sama kuin loman alussa? Silloin lento myöhästyi lähes 20 tuntia ja tiedotus ontui pahasti. Emme silloin oikein tienneet, että missä mennään, tuleeko kone vai peruuntuuko koko homma. Mutta se on nyt hyvä, että kello 18 saadaan lisätietoa sanottiin hotellikansiossa, hän toteaa MTV:n uutisille.

Thaimaasta Helsinkiin lähtevä lento myöhästyy vähintään 13 tuntia. Thaimaassa lähtöä Helsinkiin odottaa arviolta 450 matkustajaa. Koneen tarkasta lähtöajasta ei vielä ole tietoa.

Finnmatkojen tiedottamiselle kritiikkiä

Thaimaassa olevien lomalaisten oli vaikea saada tietoa siitä, koska heidän kotiinpaluunsa tapahtuu.

- Lähtöaika selviää paremmin Ilmailulaitoksen nettisivuilla kuin Finnmatkoilta, kertoi Krabissa matkalla oleva Carina Stenvall MTV3:lle.

Stenvall kertoi soittaneensa Suomeen isälleen, joka katsoi tekstitv:stä lennon arvioidun lähtöajan.

- Tiedon saaminen on ollut epämääräistä. Ei mitenkään varmistettu, että tieto myöhästymisestä olisi tullut perille, Stenvall manasi tiedottamista paikanpäällä Thaimaassa.

Stenvallin mukaan myöhästyneelle lennolle menijöille järjestettiin huoneet ylimääräiseksi päiväksi ja Finnmatkat tarjosi illallisen.

(MTV3)

LUE MYÖS:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.