Mainos

Fatboy the original 1998

Säkkimäinen tuoli ei ole mikään uusi keksintö, mutta Jukka Setälä keksi sen uudelleen muodossa, jossa siitä tuli vastustamaton ja salonkikelpoinen.

Säkkituolilla ovat istuneet elokuvatähdet ja turhat julkkikset, tavikset ja maailman huippupoliitikot, he ovat myös nukkuneet mainio Fatboy alustanaan. Näin kävi esimerkiksi kun Suomi oli EU:n puheenjohtajamaa ja tarjosi 70 Fatboyta median käyttöön kokouspaikoilla. Niillä lepäsivät sitten median edustajien lisäksi uupuneet maailman mahtavat.

Varmuudella tiedetään, että esimerkiksi Gwyneth Paltrow'lla ja Will Smithillä on Fatboy the Original kotonaan.

Fatboyssa on helppo istua, koska sen sisältämät polystyreenirakeet muokkautuvat mukavasti, eivätkä rullaa pois istujan alta. Kangas on vahvaa, likaa hylkivää nylonia. Hulppean säkin mitata ovat 140 x 180 senttimetriä ja värejä on valittavana pitkälle toista kymmentä, mukana myös maailman rakastama Marimekon Unikko.

Tuote syntyi, kun vasta Taideteollisesta korkeakoulusta sisutusarkkitehdiksi valmistunut Jukka Setälä tarvitsi valtavaan teollisuustilasta muokattuun työhuoneeseensa kalusteita. Piti saada edullista, suurta ja toimivaa.

Alun perin Fatboyta valmistettiin Suomessa, kunnes tuotteen valmistusoikeudet siirrettiin Hollantiin, josta se aloitti maailman valloituksen. Tuoteperhe on kasvanut roimasti, mutta vain Fatboy the original on alkuperäisen suunnittelijan, Jukka Setälän käsialaa.

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen Fatboyt Lumenor Oy, puh 0400- 816177, www.lumenor.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.