Facebook, Instagram ja WhatsApp kaatuivat – Honda nosti Valtteri Bottaksen hupaisasti tapetille

Facebook Inc:n omistamat Facebook, Instagram ja WhatsApp ovat olleet poissa toiminnasta maanantaina. Honda päätti kääntää tilanteen hauskaksi F1-kuski Valtteri Bottaksen avulla.

Facebookin sovellukset Facebook, Instagram, WhatsApp ja Messenger ovat kaatuneet maanantaina ihmisiltä ympäri maailman. Honda hupaili tilanteella nopeasti Twitterissä.

– Tervetuloa F1:n Twitteriin kaikki, Honda kirjoitti ja käytti kuvanaan meemiä Valtteri Bottaksesta. 

Ylemmässä kuvassa Bottas näkee, ettei Facebookiin, Instagramiin ja WhatsAppiin ole pääsyä. Alemmassa kuvassa Bottas on kääntynyt ja vieressä on kuva Twitteristä, johon on pääsy.

Samankaltaisen kuvaparin jakoi pian Hondan jälkeen Bottaksesta myös suomalaiskuskin talli Mercedes.

Bottaksen meemireaktio on peruja Italian GP:stä. Suomalaiselta kysyttiin tuolloin kisan jälkeisessä haastattelussa Red Bullin Max Verstappenin ja Mercedes-tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kolarista. Bottas kommentoi taustalla uusintana pyörinyttä tilannetta hieman hämmentyneenä, ja näytti kuin hän yrittäisi pidätellä hymyä (video jutun ylälaidassa).

Red Bullkin reagoi

Myös Red Bull reagoi Facebookin sovellusten kaatumiseen Twitterissä.

Red Bull toivotti faninsa Instagramista ja Facebookista tervetulleiksi Twitteriin gifillä, jossa tallin kuljettajat Max Verstappen ja Sergio Pérez heiluttavat iloisesti käsiään.

Facebook, Instagram ja monet muut palvelut alhaalla – F-Securen tutkimusjohtaja kertoo videolla alla, mistä luultavimmin on kyse:

4:40

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja