F1-tiimin ahdinko vain syvenee, tallipomolta uusi päivitys ꟷ "Tämä on valitettavasti tilanne, jossa olemme"

Williamsin F1-tiimin päätös ilmoittaa jo hyvissä ajoin myös toisen testipäivän perumisesta herättää kysymyksiä tallin pahenevasta taloudellisesta tilanteesta.

Perinteikäs brittitalli ilmoitti jo hyvissä ajoin ennen Barcelonan ensimmäisen testiviikon alkua, ettei se pysty tuomaan uutta autoaan radalle vielä avauspäivänä maanantaina.

Ensimmäisen päivän lounastauon alkaessa tallipäällikkö Claire Williams joutui kertomaan, ettei radalle taida olla asiaa vielä tiistainakaan.

ꟷ Näyttää entistä todennäköisemmältä, ettemme pääse radalle kuin vasta aikaisintaan keskiviikkona, Williams tunnustaa tiedotteessa.

ꟷ Tämä on tietysti äärimmäisen iso pettymys, mutta valitettavasti se tilanne, jossa olemme, hän jatkaa.

Viivästys auton valmistumisessa on käynnistänyt huhut Williamsin pahoista talousvaikeuksista. MTV Urheilun saamien tietojen mukaan ainakin kuljettaja Robert Kubicaa tukevat puolalaiset yhteistyökumppanit ovat hoitaneet maksunsa ajallaan, mutta sama tilanne ei välttämättä koske kaikkia sponsoreita.

Williams menetti viime kauden jälkeen pääyhteistyökumppaninsa Martinin, ja uudeksi pääsponsoriksi on nyt tullut matkapuhelimia valmistava start-up-yritys ROKiT.

Lue myös:

    Uusimmat