F1-kärkitallin pomolta suora ohje potkuhuhuissa pyörivälle kuljettajalleen: ”Ctrl+Alt+Del”

F1:ssä isoin kuljettajaspekulaatio on kohdistunut molempiin Red Bull -kuskeihin; Max Verstappeniin ja Pierre Gaslyyn. Verstappenia on yhdistetty sekä Mercedekselle että Renaultille. Gaslylle sen sijaan on ehdotettu jopa potkuja.

Gaslyn osalta tuore Itävallan GP tarjosi todella nöyryyttävän käänteen, kun kisan voittoon ajanut Verstappen ohitti hänet kierroksella.

Talvella Toro Rossolta Red Bullille nostettu Gasly on etsinyt koko alkukauden ajan parasta virettään. Ranskalaisen tilalle on viety erityisesti venäläistä Daniil Kvjatia, joka ajaa Red Bullin sisartallissa Toro Rossolla.

Motorsport.com kysyi Red Bullin tallipäällikön Christian Hornerin näkemystä nykytilanteeseen ja siihen, että onko hän huolissaan Gaslyn jatkuvista ongelmista?

– Hänellä on vaikeuksia tällä hetkellä ja yritämme vain parhaalla mahdollisella tavalla tukea häntä, Horner aloitti ja heitti suoran ohjeen perään:

– Tiedämme sen, että mihin hän pystyy. Mielestäni hänen pitää tehdä ikään kuin ”Ctrl+Alt+Del” hänen päässään ja aloittaa taas uudelleen, Horner viittasi ikään kuin uudelleen käynnistykseen ja nollaamiseen.

– Hän on nopea kuljettaja, mutta mielestäni hänen yksi ongelma on se, että Max on saanut onnistumisia joka viikko ja se on vain lisännyt entisestään paineita hänen kohdallaan.

– Mutta olemme hänen takana, uskomme häneen ja annamme tukemme, jotta hän pystyy tuomaan esille sen lahjakkuuden, mitä hänellä on, Horner kävi läpi.

Red Bull -pomolla oli myös napakka kanta huhuihin, jotka liikkuvat Gaslyn yllä.

– Meillä ei ole mielenkiintoa vaihtaa Pierreä mihinkään, Horner sanoi ja toisti jälleen kerran fraasit tukemisesta ja kannustamisesta. 

Lue myös:

    Uusimmat