F1-aika-ajojen jättiyllättäjä hämmästyi tempustaan: "Mieleni kuohuu"

McLarenin Lando Norris yllätti itsensäkin, kun hän onnistui iskemään neljänneksi F1-kauden ensimmäisissä aika-ajoissa Itävallassa. Nuori brittikuski ei ollut osannut kuvitella etukäteen mitään vastaavaa.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Sijoitus aika-ajoissa oli paras Norrisin viime vuonna käynnistyneellä F1-kisakuskin taipaleella. Hän päihitti selkeästi kahdeksanneksi sijoittuneen McLaren-tallikaverinsa Carlos Sainzin.

– Emme todellakaan odottaneet olevamme kärkikuusikossa. Ajattelimme, että pinkit autot (Racing Pointit) olisivat edellämme, koska ne ovat näyttäneet todella vahvoilta läpi viikonlopun. Mieleni kuohuu. Olen todella iloinen, koska olemme pysyneet tiiminä keskittyneenä itseemme ja ottaneet askeleen kerrallaan, Norris sanaili.

Norrisin mukaan tiimi tiesi vauhtinsa olevan hyvää. Ei kuitenkaan näin hyvää, vaan tallissa olisi oltu tyytyväisiä sijoihin 11 ja 12.

– Se, että päädyn neljänneksi, parhaaseen sijoitukseeni, on todella hienoa.

Norris sijoittui viime vuonna Itävallan kisassa kuudenneksi, joka sivusi hänen F1-uransa parasta sijoitusta. Brittipilotti lähti tuolloin liikkeelle juuri kuudennesta ruudusta.

Aika-ajojen kärkikolmikon muodostivat nyt Mercedeksen Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton sekä Red Bullin Max Verstappen.

Lue myös:

    Uusimmat