Evan McGregor: Minulla on ollut monia naisia

Hurmurinäyttelijä Evan McGregor myöntää, että hänellä on ollut monia naisia. Mies ei kuitenkaan myönnä pettäneensä vaimoaan, Daily Mail uutisoi.

Romanttisten elokuvien kestotähti Evan McGregorin, 41, ympärillä pyörii usein romanssinhuhuja. Mies on yhdistetty niin huippunäyttelijä Nicole Kidmaniin kuin ranskalaisnäyttelijä Melanie Laurentiinkin. Tuoreessa haastattelussa McGregor kuitenkin vakuuttaa olevansa yhden naisen mies. Tähti on ollut naimisissa Eve Mavrakisin, 45, kanssa jo 17 vuotta. Parilla on neljä lasta: Clara, 15, Esther, 10, Jamiyan, 10 ja yksivuotias vauva.

– Tiesin heti haluavani olla hänen kanssaan eri tavalla kuin muiden naisten, joita oli siihen mennessä ollut hyvin monta. En ollut väärässä, en tehnyt väärää valintaa, McGregor sanoo.

Näyttelijä on aina kieltänyt huhut, joita liikkuu hänen naisseikkailuistaan. Vuonna 2001 hän ei suostunut puhumaan väitetystä suhteestaan Nicole Kidmanin kanssa. Vuonna 2010 McGregorilla väitettiin olevan suhde ranskalaisnäyttelijä Melanie Laurentin kanssa.

Sen sijaan McGregir muistaa ylistää rakasta vaimoaan.

– On upea tunne kun on ollut jonkun kanssa niin kauan, että toisen kanssa on hyvin mukava olla, mies sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja