Eurooppa-liigan ottelu pelataan tyhjällä stadionilla: joukkue laskeutui Milanoon hengityssuojat kasvoillaan – "Yritämme olla puhumatta hotellihenkilökunnalle"

Bulgarialainen Ludogrets pelaa torstaina Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisen osaottelun Inter Milanin vieraana. Pohjois-Italiassa leviävän koronaviruksen takia ottelu pelataan ilman katsojia Milanon San Sirolla.

Bulgarialaisjoukkue saapui Italiaan keskiviikkona Milanon lentoasemalle laskeutuneella lentokoneella. Joukkue ei jättänyt mitään sattuman varaan, sillä pelaajat poistuivat koneesta hengityssuojaimiin sonnustautuneina. Aftonbladetin mukaan pelaajien käsissä nähtiin myös muoviset käsineet, kun he matkustivat lentoasemalta bussilla kohti kaupunkia.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Varotoimet eivät jää vain maahantuloon. Bulgarialaiset jättävät nimittäin Italiassa viettämänsä ajan niin lyhyeksi kuin mahdollista, sillä joukkue matkaa ottelun jälkeen stadionilta suoraan lentoasemalle. Italiassa joukkue pyrkii minimoimaan kaikki kontaktit ulkopuolisiin.

– Yritämme pysyä hotellihuoneissa niin paljon kuin mahdollista. Menemme ulos ainoastaan syömään ja yritämme olla puhumatta hotellihenkilökunnalle niin paljon kuin mahdollista, joukkueen huoltaja Ivan Diaz sanoi Aftonbladetille.

Interin ja Ludogretsin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toinen osaottelu pelataan Milanossa torstaina kello 22 alkaen. Inter voitti ensimmäisen osan Bulgariassa 0–2.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.