Etsitkö helluntaiheilaa? Tässä mehevät vinkit sinkkumarkkinoille

"Jos ei heilaa helluntaina..." on varmasti tuttu sananparsi, joka saattaa herättää sinkuissa pientä painetta. Mitä siis tehdä helluntaiviikonloppuna? Kokosimme vinkkejä.

Helluntaita vietetään sunnuntaina 24. toukokuuta 2015. Jos kaipaisit viikonlopuksi säpinää tai kenties haluaisit metsästää helluntaiheilan kainaloosi, kokeile näitä vinkkejä.

Ei vielä helluntaiheilaa? Suuntaa siis...

Museoon.

Pidätkö kulturelleista persoonista?  Match Made in Museum -sinkkuiltaa vietetään lauantaina  23. toukokuuta 2015 Helsingin Kansallismuseossa. Kyllä, luit aivan oikein!

Illan aikana tarjolla on muun muassa luolamiestreffit, kevyttä ohjelmaa ja musiikkia. Vain valikoidut näyttelyt ovat avoinna, jotta helluntaiheilan metsästyksestä on tehty mahdollisimman helppoa (ja ettet jäisi vain ihastelemaan näyttelyitä.) Maaliskuisessa tapahtumassa vieraili lähes viisisataa henkilöä, joten rohkeasti mukaan.

Lienee myöskin oleellista kerrottavan, että museon baari on avoinna koko illan. 

Tapahtuma on K-18, mutta yläikärajaa ei ole. Tapahtumaan ei tarvita ennakkoilmoittautumista.  Sisäänpääsylipun hinta on 7€ tai 9 €.

Tinderiin.

Kaipaatko säpinää, pientä itsetunnon pönkitystä? Tinderi rohkeasti laulamaan! Jos olet jo (liian) pitkän aikaa kirjoitellut matchisi kanssa, rohkaistu ja pyydä häntä treffeille, kahville tai vaikkapa elokuviin.

– Ihmisen odotukset muokkaavat käsitystä, joka muodostuu kumppaniehdokkaasta nettideitissä. Siksi suosittelen tapaamista tutustumisen alkuvaiheessa, Väestöliiton Parisuhdekeskuksen psykologi Elina Nurminen ohjeistaa.

Voit myös viihdyttää itseäsi käymällä läpi Tinder-tarjontaa: kokeile huviksesi vaikkapa laskea ja nostaa ikärajaa sekä ja katso, millaisia kaikkia herrasmiehiä tai naisia sitä kauempaakin on edustettuina. Kyllä niitä sinkkuja näyttää löytyvän pilvin pimein.

Aloita keskustelu, ja juttele mukavia matchiesi kanssa: uudet ystävyyssuhteetkin ovat varmasti tervetulleita.

Baariin.

Kaipaatko pientä flirttiä? Suuntaa lauantaina kuppilaan, mutta vain parille! Nimittäin liian humalainen käytös karkottaa ne oikeat tipotiehensä. Happy hour on hyvä aika, sillä silloin ihmiset ovat vielä "hyvissä tunnelmissa".Sunnuntaiaamun voitkin pyhittää pitkälle brunssille – ehkäpä juuri sen henkilön kanssa, jonka tapasit edellisiltana.

Tässä flirttailuvinkki: Kikka on yksinkertainen – mene rohkeasti juttelemaan sinua kiinnostavalle henkilölle. Jutellessanne katsele keskustelukumppanisi suuta, jolloin hän alitajuisesti ymmärtää sinun olevan kiinnostunut hänestä.

Tai sitten: Hae katsekontakti. Pidä katsekontakti viiden sekunnin ajan ja samalla hymyile hänelle. Sen jälkeen käännä katseesi pois äläkä kiinnitä häneen huomiota ennen kuin hän lähestyy sinua. Toimii!

Elokuviin.

Kaipaatko mehevää keskustelua? Pyhitä sunnuntai elokuvaillalle itsesi tai ystäviesi kanssa. Jos menet rohkeasti yksiksesi elokuviin, voit hakeutua muiden kanssaihmisten seuraan: mitä elokuvaa olet menossa katsomaan? Mitä pidit elokuvasta? Muutkin elokuvien ystävät puhuvat varmasti mielellään elokuvien juonenkäänteistä!

Salille.

Pidätkö treenatuista miehistä tai naisista? Siispä urheiluvaatteet päälle ja suunta kohti kuntosalia. Kysy vienosti apua: miten tätä laitetta käytettiinkään, osaatko neuvoa, hei käytsä muuten usein täällä?

Testaamaan uutta harrastusta.

Haluatko löytää sielunkumppanisi? Siispä melomaan? Kamppailulajeihin? Kiipeilemään? Mieti, millainen laji sinua kiinnostaa – samalla voit tavata samoja kiinnostuksen kohteita omaavia sinkkuja.

Järjestäkää ryhmä- tai pikadeitti.

Etsitkö rentoa juttuseuraa? Deittitapahtumat ovat nyt suuressa suosiossa! Voit itsekin järjestää ystäviesi kanssa illanistujaiset tai vaikkapa piknikin kaikille sinkkukavereille.

Tai sitten järjestä omat pikatreffit! Juttele ensimmäiselle söpölle tyypille kiskan tai kaupan jonossa. Mene puistoon, istu söpön tyypin viereen. Aloita keskustelu säästä. Samanlaisen minikohtaamisen saat aikaan bussissa.

Etkö vieläkään keksi tekemistä?

Suuntaa viikonloppuna kirpputorille tai vaikkapa uimaan! Tässä muutamia tapahtumia ja vinkkejä:

Maailma kylässä -festivaali 23.-24.5.2015 Kaisaniemen puisto & Rautatientori, Helsinki.

Aikuisten sinkkujen retki. Villa Elfvikin luontotalo, Espoo 23.5. klo 12.30–16. Ei ilmoittautumista.

MHAW 2015. Mental Health Art Week, 18.–24.5.2015, kutsuu yleisöä kautta Suomen nauttimaan hyvän mielen kulttuuri- ja taidetapahtumista.

Deittisirkus. Deittisirkus järjestää  sinkkuille mahdollisuuden tavata uusia ihmisiä rennossa ilmapiirissä.

Muista päästää peto irti!

 

Seuraa MTV Lifestyle Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

Lue myös:

    Uusimmat