Etsiikö hän pelkkää mielikuvaa? Nettideittailun varoitusmerkit

Nettideittiprofiilit ovat nyt in. Koska treffailusivustoilla riittää ihmisiä tungokseksi asti, on hyvä oppia erottelemaan lupaavat tyypit muista.

Deittiprofiilin varoitusmerkit kertovat, ettei linjan toisessa päässä odotakaan unelmien kumppani, vaan joku ihan muu. Thefrisky.com listasi, millaisia asioita nettikumppaninsa profiilissa kannattaa huomioida.

Moi, etsin mielikuvaa

Jos hän kuvailee itseään jatkuvasti ihan tavalliseksi ja tylsäksi, usko häntä. Nettiprofiilin tarkoitus on hankkia seuraa ja "myydä itsensä" rakkautta etsivälle nettisurffarille. Jos hän ei siis keksi mitään kivaa sanottavaa itsestään edes tällaisen konseptin sisällä, kannattaa etsiä viihdyttävää seuraa muualta. "Tylsis" vastaa kaikkiin kysymyksiin niin, ettei keskustelu varmasti pääse jatkumaan: harrastuksia on monia, aivan liian monia listattavaksi, lapsuus oli "hyvä" ja musiikkimaussakin "kaikki menee".

"Ihan kiva" heppu kannattaa siis jättää väliin. Entäpä tyyppi, joka kertoo kaiken?

Seuranetsijän vaatimuslista voi olla pidempi kuin hänen tiedot itsestään. Mies, joka etsii kivaa, sporttista, elokuvia rakastavaa, vuorikiipeilevää, pyöräilevää, nauravaista, kissarakasta, työssäkäyvää ja jakkupukuja pitävää naista ei etsi sinua, vaan tiettyä ihmistyyppiä, joka saattaa olla olemassa vain hänen korviensa välissä.

Nettideittaaja saattaa etsiä myös vain ystävää. Hänen profiilinsa ilmoittaa, että töihin keskittyminen ja matkustelu vievät liikaa aikaa.

Rakkautta etsivät sinkut eivät kuitenkaan halua "pelkkää kaveria", ja kiireinen bisnesmies ei taatusti ehdi aloittaa ja hoitaa uutta ystävyyssuhdetta. Tämä tyyppi etsii seksiä, ja se siitä. Mikäli sinäkin haluat vain ilotella vällyjen välissä, tee se jonkun sellaisen kanssa, joka uskaltaa kertoa aikeensa suoraan.

Ole julkkis, jooko?

Sinulla voisi olla Natalie Portman -tyyliset hiukset, Megan Foxin huulet ja Eva Longorian tyylitaju… Vai? Julkkiksilla kriteerinsä määrittävä tyyppi luultavasti viettää niin vähän aikaa aitojen ihmisten seurassa, ettei hänellä ole käsitystä todellisista tarpeistaan.

Eräs hälytysmerkki ovat sivuutettavissa olevat mielipiteet. Hän on vegaani, muttei häntä oikeastaan haittaa, jos tilaat lihaa… Mutta vegaaniseuralainen saisi silti häneltä täydet pisteet! Lisäksi lyhyet hiukset ovat niin kuumat – mutta hei, on sinunkin kampauksesi nätti.

Päätä, millaisissa asioissa voit joustaa, sillä vegaanitaipumuksistaan joustava treffikumppani saattaa alkaa ehdotella tofupäivällistä nopeammin kuin huomaatkaan.

Vali-vali-vali

Ovatko kaikki hänen kuvansa identtisiä kopioita toisistaan? Ihmisellä voi olla kuvauksellinen puoli ja kuvia voi käsitellä hieman, mutta jos hän ei pysty ottamaan itsestään kuin yhdenlaisia kuvia aina samoin efektein, se kertoo jotain.

Ehkä hänellä on alhainen itsetunto tai jotain salattavaa ulkonäössään. Jos profiilissa ei ole kuvaa lainkaan, kannattaa sekin ottaa varoitusmerkkinä.

Ette ole vielä tavanneet, mutta netti-ihastuksesi on jo kertonut sinulle kaikesta siitä, mitä hän maailmassa vihaa. Hän on haukkunut elokuvia, ihmisiä, ruokia, musiikkia ja mahdollisesti entisiä rakkauksiaan. Et varmaankaan halua treffeille draamaa rakastavan kriisipesän kanssa?

Jos kuitenkin otat riskin, varaudu siihen, että varsinainen hauskuus kestää kenties alkuruoan ajan. Etsi sitten positiivisempaa seuraa – olet sen ansainnut!

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat