Essi Unkuri avautuu pettymyksestään Miss Universum -kisoissa: "Itkut itkettiin viime yönä"

8:36
Katso video: Miss Suomi 2021 Essi Unkuri tunteellisena voittohaastattelussaan.

Essi Unkurin mukaan hänen katseensa on jo tulevaisuudessa ja uusissa projekteissa.

Miss Suomi 2021 Essi Unkuri koki sunnuntain ja maanantain välisenä yönä karvaan pettymyksen Miss Universum -kilpailussa.

Kilpailun finaalissa edusti 80 kilpailijaa, joista karsittiin heti lähetyksen alkupuolella jatkoon vain 15 missikandidaattia. Tähän porukkaan Unkuri ei tullut valituksi. Kilpailun voitti Intian edustaja Harnaaz Sandhu.

Unkuri myöntää olleensa pettynyt tulokseensa. Parin tunnin yöunien jälkeen Unkuri kertoo Instagramissa katsovansa kuitenkin jo tulevaisuuteen. 

– Olen niin kiitollinen kaikesta tuesta ja rakkaudesta, mitä olen teiltä saanut. Se on ollut mulle aivan ainutlaatuisen tärkeää, Unkuri kirjoittaa julkaisussaan.

– Valehtelisin, jos sanoisin, etteikö minua harmittaisi. Itkut kuitenkin itkettiin viime yönä ja nyt fokus on jo Suomessa ja tulevaisuudessa.

Tämän vuoden Miss Suomi korostaa matkan ja kilpailun olleen hänelle avartava kokemus. Samalla hän on saanut esiintymiseensä varmuutta. 

– Nyt on hyvä lähteä katsomaan, millaisia uusia työtilaisuuksia minulle olisi Suomessa tarjolla!

Matkan aikana Unkuri sai kokemuksen lisäksi myös uusia kansainvälisiä ystäviä. 

– Suomessa odottaa läheiset, joulu ja paljon upeita työprojekteja, mutta vielä mahtuu kalenteriin myös lisää. Minulla on todella toiveikas olo tulevaisuudesta ja odotan innolla, mitä kaikkea se tuo tullessaan. Tämähän on vasta alkua, hän päättää.

Unkuri on jakanut missimatkaltaan paljon kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan. Unkuri meikattiin kisojen aikana kaikkien aikojen ensimmäiseksi Miss Universum -voittajaksi Armi Kuuselaksi. Kuusela kruunattiin Miss Universumiksi vuonna 1952.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja