Espoon Tapiolan sillan romahduksessa mukana koululaisryhmä – 24 loukkaantunutta sairaalaan

MTV Espoossa: Kävelysilta romahti, useita loukkaantunut – palomestari kertoo viimeisimmät tiedot 5:22
MTV Uutiset Live raportoi paikan päältä – tämä turmasta tiedetään toistaiseksi.

Espoon Tapiolassa tapahtuneessa romahdusonnettomuudessa on loukkaantunut koululaisryhmä. Asiasta tiedottaa HUS, jonka mukaan sillalta on pudonnut yhteensä 24 henkilöä. 

Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneet ovat nuoria, pääosin alaikäisiä. HUS tiedottaa, että 24 sillalta pudonnutta on kuljetettu eri sairaaloihin.

Yhdelläkään loukkaantuneella ei ole hengenvaarallisia vammoja, HUS tiedottaa. Pääosa vammoista on HUSin mukaan raajamurtumia.

– Sairaaloissa on riittävä valmius hoitaa onnettomuudessa loukkaantuneet potilaat, HUS tiedottaa.

HUSin mukaan kuusi potilasta on toimitettu Siltasairaalaan, kuusi Jorvin sairaalaan, kolme Peijaksen sairaalaan ja yhdeksän Uuteen lastensairaalaan.

MTV Uutisten tietojen mukaan kyseessä on Kalasataman peruskoulun oppilasryhmä. Koulun rehtori vahvistaa MTV Uutisille turman tapahtuneen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta sortumaonnettomuudesta Espoon Tapiolaan noin puoli kymmenen aikaan torstaiaamuna, kun ihmisiä putosi joidenkin metrien korkeudesta. 

Onnettomuustutkintakeskus kertoo Twitterissä selvittävänsä tapahtumia.

MTV Uutisten haastatteleman silminnäkijän mukaan sortunut silta on työmaalle rakennettu kävelysilta, joka menee kauppakeskus Ainoaan.

HUSissa on avattu potilastiedotuskeskus. Onnettomuudessa loukkaantuneiden omaiset voivat kysyä lisätietoa seuraavista numeroista: 

09 471 87521

09 471 87522

09 471 87524.

Juttu päivittyy.

Lue myös:

    Uusimmat