ESPN: Mestarien liigan finaali siirretään pois Turkista?

2:07
"Tähän tämä peli ratkesi" – C Moren asiantuntijat analysoivat Mestarien liigan finaaliin edenneen Chelsean maalit välierien toisessa osassa Real Madridia vastaan.

Jalkapallon Mestarien liigan finaali on todennäköisesti siirtymässä pois Turkin Istanbulista, raportoi mediajätti ESPN lähteidensä pohjalta.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa ja Englannin jalkapalloliitto FA ovat alkaneet ESPN:n mukaan keskustella Manchester Cityn ja Chelsean välisen Mestarien liigan finaalin järjestämisestä Englannissa. Keskustelut ovat seuranneet Britannian hallituksen perjantaista ilmoitusta siitä, että kaikkien Turkista saapuvien matkustajien on vietettävä 10 päivää eristyksissä lentokenttähotellissa maan pahentuneen koronavirustilanteen vuoksi. 

29. toukokuuta ohjelmassa olevaan Mestarien liigan finaaliin on odotettu matkaavan Englannista tuhansia molempien joukkueiden faneja, mutta Britannian hallitus suosittelee olemaan matkustamatta Turkkiin. Britannia on asettanut Turkin koronatilanteen myötä punaiselle matkustuslistalle.

Viime vuonnakin Mestarien liigan finaali oli alun perin tarkoitus pelata Istanbulissa, mutta se siirrettiin tuolloin Portugalin Lissaboniin koronapandemian myötä.

Birminghamin Villa Park on tarjoutunut järjestämään Mestarien liigan finaalin, jos se siirretään, mutta Uefa saattaa ESPN:n mukaan harkita myös ottelun siirtämistä jälleen Lissaboniin tai muuhun paikkaan, joka mahdollistaisi fanien ja pelaajien vapaan matkustamisen. Portugali on Britannian vihreällä listalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja