"Mie näin puolesta kentästä, että se oli maali" – Sami Hyypiältä hulvaton reaktio takavuosien kohutilanteeseen, mutta tätä Mikael Forssellin kuittia kannatti odottaa

2:35
Sami Hyypiä ja Mikael Forssell kommentoivat pilke silmäkulmassa tätä kohuttua Mestarien liigan maalitilannetta edustamiensa Liverpoolin ja Chelsean välieräottelusta 2005.

Jalkapallon Mestarien liigan välierissä Liverpoolin ja Chelsean välillä koettiin vuonna 2005 dramaattinen tilanne, joka jakaa mielipiteitä vielä tänä päivänä. Kyseistä hetkeä olivat paikan päällä Anfieldilla todistamassa C Moren nykyiset asiantuntijat Sami Hyypiä ja Mikael Forssell.

Välieräparin ainoan osuman teki tuolloin toisessa osaottelussa Liverpoolin espanjalaisässä Luis Garcia. Mutta oliko kyse maalista? Maaliviivateknologia ei ollut tuolloin käytössä, ja tilanteesta on puhuttu myös haamuosumana.

– Sami, sehän ei ole maali, C Moren studioisäntä Petri Pasanen heitti keskiviikon Mestarien liiga -studiossa Hyypiälle.

Liverpoolin puolustuksessa pelannut Hyypiä täräytti vastaukseksi hulvattoman, tässä tapauksessa taatusti puolueellisen näkemyksen.

– Sehän on maali, ihan selvästi. Mie näin puolesta kentästä, että se oli maali, Hyypiä veisti.

Chelsean vaihtopenkiltä ottelua seurannut Mikael Forssell pääsi kuitenkin tarjoamaan oman hilpeän kuittinsa Hyypiän puheiden jälkeen.

Mitä Forssell kuittasi? Entä mitkä Hyypiän fiilikset kentällä olivat kyseisen tilanteen jälkeen? Katso kyseinen tilanne ylälaidan videolta kaksikon kommenttien kera. Samalla pätkällä näkyy myös eräs takavuosien Hyypiän taklaus Chelseaa vastaan, josta annettiin kostautunut rangaistuspotku.

Liverpool eteni Chelsean lyötyään vuonna 2005 Mestarien liigan finaaliin ja juhli huimassa loppuottelussa Istanbulissa voittoa AC Milanista rangaistuspotkuilla. Liverpool oli noussut ottelussa 0–3-tappioasemasta toisen jakson aikana tasoihin.

Mestarien liigan finaali pelataan tänä vuonna jälleen Istanbulissa. Siinä 29. toukokuuta kohtaavat Manchester City ja Chelsea.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja