Esimakua Windowsin uudesta toiminnosta: leikepöytä pilvessä tuli testiversioon

Microsoft on julkaissut uuden uuden toiminnon Windows 10:n testiversiossa. Pitkään odotettu pilveen synkronoituva leikepöytä on nyt testiversiossa ja tullee osaksi virallista Windows 10:n käyttöjärjestelmää seuraavien päivityksien mukana. Uudistuksista kerrotaan Windows-blogissa.

Uudistettu pilveen tallentuvat leikepöytä on varmasti mieluisa uudistus monelle käyttäjälle. Siitä on etenkin hyötyä, mikäli käyttää useampaa laitetta saman päivän aikana tai samaa tiettyä materiaalia tulee käytettyä useasti saman päivän aikana.

Uudessa leikepöydässä on myös mahdollisuus kiinnittää tiettyjä asioita, joihin pääsee käsiksi nopeasti. Microsoft kertoi, että leikepöydälle voi tallentaa alle 100 kilotavun kokoisia tekstitiedostoja ja alle yhden megatavun kokoisia kuvatiedostoja.

Uudistetun leikepöydän lisäksi Microsoft on tuonut Windows 10:n testiversioon saataville tumman teeman resurssienhallintaan. Näin ollen esimerkiksi hämärissä olosuhteissa tumma teema ei häikäise ja rasita silmiä samalla tavalla kuin valkoinen normaali teema.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja