Erotiikkaa iltoihin – nainen, lue vinkit!

Toisinaan pieni muutos pukeutumisessa tai asustuksessa on juuri se tekijä, joka muuttaa sinut erotiikan jumalattareksi. Kokeile seuraavia pikkuvinkkejä, tai yhdistele niitä mielesi mukaan.

Pukeudu vaatteisiin, jotka sanovat "haluan silityksiä". Silkkiä, kashmiria, villaa… Suosi pehmoisia ja pörröisiä materiaaleja, jotka tuntuvat hyvältä iholla, ja suorastaan kerjäävät silittelyä. Tämä on liiankin helppo tapa saada miehesi koskettelemaan sinua, neuvoo Redbookmag.com.

Käytä tiukkaa aluspaitaa. Jätä rintaliivit pois ja katso, miten kumppanisi innostuu.

Pikkumusta on aina tyylikäs – myös hameen alla! Investoi mustiin alushousuihin. Kokeile mustia pitsitangoja tai röyhelöin koristeltuja hipstereitä. Nyt voit aina pukeutua alusvaatteeseen, jonka esitteleminen ei tunnu nololta.

Osta pitkä silkkialushame. Kyllä, ne lakkasivat kuulumasta jokanaisen vaatevarastoon jo vuosikymmeniä sitten, mutta ne tuntuvat uskomattomilta jalkojasi vasten. Lisäksi niissä on tiettyä Elizabeth Taylor -tyyppistä glamouria. Varmista, että miehesi näkee, kun puet ja riisut hameesi. Näin makuuhuoneeseesi saapuu hieman vanhanaikaista Hollywood-romantiikkaa.

Erotiikkaa meikeillä

Meikkaa silmäsi suttuisiksi. Kokeile "smoky eyes" -efektiä, jossa meikki on voimakkaasti levitetty luomille, ja silmäsi pomppaavat filmitähtityyliin esille. Katso itseäsi peilistä. Tunnetko jo olosi hieman tuhmemmaksi?

Kiusoittele miestäsi lisää levittämällä huulipunaa hänen edessään. Pidä suusi avoimena, ja tuijota miestäsi samalla, kun punaat huuliasi. Meikkaaminen saattaa tosin jäädä kesken, jos hän hyppää kimppuusi…

Lakkaa kyntesi punaisiksi, ja huolittele ne. Kauniiden käsien kosketus mihin tahansa ruumiinosaan tuntuu ja näyttää taianomaiselta! Käytä muutenkin paljon paloautonpunaista, joka on intohimon ja erotiikan väri. Myös miehet ovat perinteisesti viehättyneet erityisesti punaisista alusvaatteista. Tulenpunainen asu roihauttaa liekkiin myös makuuhuoneesi.

Älä harjaa, föönaa tai muotoile hiuksiasi. Seksikkäät ja villit aamukutrit saavat villin puolesi esille helpommin. Miehethän aina sanovat, että nainen on kauneimmillaan aamulla – mikset siis uskoisi siihen?

Eläinkuosin viehätys

Käytä eläinkuosisia asusteita. Vaikka ne tuntuisivatkin mauttomilta, ne tuovat esiin eläimellisen puolesi – tai kumppanisi eläimellisen puolen!

Viimeistele viidakkonaisen lookisi suurella kukalla, jonka asemoit korvasi taakse. Tunnet itsesi trooppiseksi kaunottareksi, ja lisäksi puolisosi voi nuuhkia kaukomaiden tuoksua kaulaltasi… Täydellinen viettelyidea kesäisiin bileisiin!

Käytä hänen vaatteitaan! Naisessa, joka viettää aikaansa muka-viattomana liian suuressa miesten kauluspaidassa, on sitä jotain. Myös Carrie pukeutui näin Sinkkuelämän eräässä jaksossa! Sulje vain yksi nappi niin, että paita peittää juuri ja juuri strategiset paikkasi.

Pikkutuhmaa asustusta

Yllätä miehesi seksikkäillä sukkanauhoilla! Muutu 1940-luvun femme fataleksi tyylikkäässä alusasussa. Miksette roolileikkisi hieman nyt, kun asukin on kohdallaan? Vie leikki vielä pidemmälle: kun olette ravintolassa, ohjaa miehesi käsi hameesi alle niin, että hän juuri ja juuri tuntee sukkanauhasi. Loppuilta kuluu taatusti latautuneissa tunnelmissa.

Käytä karkkikaulanauhaa. Käske hänen näykkiä sitä, sehän on hänen jälkiruokansa – tai ainakin sen ensimmäinen osa!

Kun palaatte juhlista, riisuudu ja jätä yllesi pelkät korkokengät. Kävele huolettomana ympäri asuntoanne ja tarkkaile, kuinka kauan kumppanisi voi hillitä itseään.

Lue myös:

Lähde: Redbookmag.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat