Eronneiden avioliittoneuvot: Älä tee näitä virheitä

Yleensä paras tapa oppia uutta on epäonnistumisten kautta. Tämän takia Buzzfeed-sivustolla kysyttiinkin avioliittoneuvoja avioeron läpikäynneiltä naisilta ja miehiltä.

Hääpäivä on yleensä yksi elämän parhaimmista ja ikimuistoisimmista päivistä. Tämän jälkeen avioliitossa saattaa matkan varrelle tulla hieman mutkia, mutta onneksi muutaman vinkin avulla avioliiton saa kuitenkin kestämään ja säilymään vahvana vastoinkäymisten jälkeenkin.

1. Tunne itsesi

Parisuhteessa on tärkeää rakastaa kumppaniaan, mutta kuinka häntä voi todella rakastaa, jos ei tunne tai kunnioita itseään. Ennen avioitumista onkin äärimmäisen tärkeää oppia tuntemaan itsensä ja rakastaa itseään heikkouksineen ja kaikkineen. 

– Parisuhteessa ei voi olla onnellinen, jos ei tunne tai rakasta itseään, videolla kerrotaan.

2. Keskustelkaa

On tärkeää puhua kumppanin kanssa tärkeistä asioista, kuten esimerkiksi rahasta, lapsista ja elämäntyylistä. Oletteko näiden asioiden kanssa samoilla linjoilla? Kumppanin on hyvä olla sellainen henkilö, jolle voi todella avautua kaikista asioista. Täytyy kuitenkin muistaa, että esimerkiksi riitojen aikana kumppania ei saa loukata törkeyksin.

– Kunnioitus on tärkeintä, joten mieti tarkkaan mitä kumppanillesi sanot. Niitä sanoja ei saa koskaan takaisin.

3. Olkaa toistenne parhaat kaverit

Intohimo on tärkeä osa parisuhdetta, mutta pelkästään sen voimalla mikään suhde ei kestä kauan. Sinun täytyy ymmärtää, että ihmiset eivät ole täydellisiä, mutta heidät tulee hyväksyä sellaisena kuin he ovat. 

– Anna kumppanisi olla juuri sellainen kuin hän haluaa, videolla muistutetaan.

4. Muista hellyys

Yleensä pienet arkiset hellyydenosoitukset ovat niitä kaikkein parhaimpia. Yllätä kumppanisi rakkauskirjeellä tai vie hänet ilman mitään erityistä syytä illalliselle tai lähetä hänelle iloinen tekstiviesti työpäivän aikana.

– Anna kumppanillesi lahjoja ilman mitään erityistä syytä.

5. Harrastakaa seksiä

Yleensä pitkän suhteen aikana seksin harrastaminen saattaa unohtua. Läheisyys ja intohimo ylläpitävät kipinää ja jännitystä suhteessa, joten missään tapauksessa ei pidä jättäytyä seksin harrastamisesta.

– Jos pidät kirjaa siitä, kuinka usein harrastatte seksiä, niin tällöin ette harrasta sitä tarpeeksi.


Lähteet: Buzzfeed, Women’s Health magazine 

Lue myös:

    Uusimmat