Ernest Lawson hehkuttaa uutta juontotyötään – Elias Kaskiselta hulvaton kommentti: "Ei jatkoon"

Ernest Lawson hehkuttaa uutuusohjelmaa. 

Nelihenkinen Got Talent -tuomaristo etsii Suomen vaikuttavinta talenttia, kun kykykilpailuformaatti nähdään MTV3-kanavalla keväällä 2020.

Tuomaristoon kuuluvat koreografi ja esiintyjä Jorma Uotinen, laulaja-lauluntekijä Krista Siegfrids, Duudsoneista tuttu HP Parvianen sekä koomikko-näyttelijä Ernest Lawson. Lawson julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joiden yhteydessä hehkuttaa uutista.

– Kohta etsitään talentteja! Ja mikä porukka meillä onkaan heitä etsimässä. P.S. Tän ekan kuvan perustella olen se ilkeä tuomari. No en oo! Lupaan olla kiltti, Lawson kirjoittaa.

Lawsonin seuraajat ovat ottaneet uutisen innostuneesti vastaan.

– Eikä! Tää on kova! Sä oot kova! kommentoi Putous-kollega Christoffer Strandberg.

Juontaja Shirly Karvinen kommentoi kahdella liekkiemojilla.

Muusikko Elias Kaskinen alkoi jo kuvitella, millainen tuomari Lawson on ohjelmassa.

– "En nyt ymmärrä, että missä kohti tätä sun ns. esitystä me oltais muka nähty jotain talenttia. Olin vaikuttuneempi tyttäreni kevätjuhlan esityksestä. Hän täyttää pian kolme vuotta. Ei jatkoon." "No ei tämä nyt ihan perseestä ollut, mutta kuitenkin siitä läheltä. Ei jatkoon." -Ernest, Kaskinen kirjoitti.

Kaskisen visio vaikutti tehneen Lawsoniin vaikutuksen. 

– Elias Kaskinen voitti just paikan mun henk. koht. käsikirjottajana, Lawson kommentoi huvittuneena.

 Koe-esiintymiset kuvataan Helsingissä syys-lokakuussa 2019. Onko sinulla tai ystävälläsi joku erityinen talentti? Vielä ehdit mukaan kilpailemaan 30 000 euron pääpotista! 

Lue myös:

    Uusimmat