Erikoisia käänteitä SM-liigassa: Lukko-vahdilta kamala virhe – Kärppä-luutija osui 118 pelin tauon jälkeen

Sport tekee 2-3 maalin 1:26

Jääkiekon SM-liigassa torstain kierroksella ohjelmassa on kaksi ottelua.

Oulussa Kärpät isännöi KooKoota, joka käy kovaa taistoa pudotuspeleihin pääsystä.

KooKoon iltapuhde vaikeutui entisestään toisessa erässä, kun Kärppien johto kasvoi.

Asialla oli Tommi Kivistö, joka vastasi isäntien 3–1-osumasta. Maaliin liittyi melkoinen tausta, sillä Kivistö osui ensimmäistä kertaa 118 ottelun tauon jälkeen.

Kivistön edellinen maali oli viime kauden ensimmäisestä runkosarjaottelusta, kun hän heilutti verkkoja kamppailussa Pelicansia vastaan.

Nyt kuparinen meni rikki, kun Kivistö osui Maxim Korpimäen aloitusvoiton jälkeen.

Kärpät tekee 3-1 maalin 1:05
Tommi Kivistö maalaa vihdoin ja viimein – Kärppien johto kasvaa

Raumalla Lukon ja Sportin ottelu oli kahden erän jälkeen lukemissa 2–2. Lukko ehti jo edelle, mutta Sport kiri rinnalle.

Eikä siinä vielä kaikki.

Vieraat siirtyivät toisessa erässä johtoon kotijoukkueen maalivahdin Daniel Lebedeffin avustuksella.

Lebedeff käsitteli kiekkoa todella huolimattomasti ja Sportin Miro Nalli pääsi väliin. Eikä Nallilta vaadittu kummempia toimenpiteitä – hän oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Lebedeff suorastaan siirsi kiekon Nallille, joka kiitti ja kumarsi.