Erikoinen työtarjous: Vanhemmat valmiita maksamaan sille, joka hoitaa jälkikasvun seksivalistuksen

Brittipariskunta palkkaa määräaikaiseen työsuhteeseen lastenhoitajan, joka voi hoitaa heidän lastensa seksuaalikasvatuksen.

Seksi ei ole varmasti kenenkään vanhemman suosikkipuheenaihe omien lasten kanssa. Eräs brittiläinen pariskunta on kuitenkin päättänyt välttää koko asian läpikäymisen: He etsivät internetissä ihmisitä, joka voisi käydä seksikeskustelun heidän 7- ja 8-vuotiaiden lastensa kanssa – varsin mukavaa summaa vastaan.

Lounais-Englannissa, Bathissa asuva pariskunta julkaisi paikallisella lastenhoitajien etsimiseen tarkoitetulla sivustolla työtarjouksensa. Lasten kanssa seksikeskustelun käymisestä pariskunta lupaa 2 500 puntaa eli noin 2 800 euroa.

Näistä asioista ilmoituksen mukaan lasten kanssa tulisi keskustella:

 • Millaista seksi on kahden rakastuneen ihmisen välillä (mieluummin naimisissa olevien, mutta olemme tarpeeksi moderneja tietääksemme, ettei se ole aina mahdollista)
 • Suostumus (myös mahdollista keskustelua raiskauskulttuurista)
 • Seksi molemmilla sukupuolilla, esileikistä yhdyntään
 • Masturbointi
 • Kuukautiset (myös pojallemme – haluamme, että hän tuntee tämän luonnollisen naisten elämän osan)
 • Sukupuolitaudit – mitä ne ovat, mitä ne voivat aiheuttaa ja niiden ehkäiseminen
 • Ehkäisy – pillerit, kondomit, pidättäytyminen, jne.
 • Naisen ja miehen anatomian selittäminen
 • Raskaus
 • Muut sukupuolet – transsukupuolinen, muunsukupuolinen, jne. (tällä alueella meillä on todella vaikeuksia!)

– Meillä on kaksi lasta – 8-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika. En tiedä, onko tämä oikea paikka pyytää tällaista apua, mutta antaa mennä. Minä ja mieheni etsimme työhön jotakuta, joka voisi käydä kahdeksanvuotiaan tyttäremme ja seitsemänvuotiaan poikamme kanssa ”sen keskustelun”, työtarjous alkaa.

– Kuten monet muut vanhemmat, toivoimme, että meillä olisi hiukan enemmän aikaa, ennen kuin tästä tulisi ongelma: Ihanteellisessa tilanteessa välttäisimme sen kokonaan! Mutta olemme nyt siinä pisteessä, että he eivät ole tyytyväisiä vastauksiin, joita annamme heille.

Kaikki anatomiasta seksiin

Vanhemmat kertovat, etteivät he luota koulun seksikasvatukseen. Ketä tahansa ei myöskään tarjottuun työhön palkata, vaan lastenhoitajan on muun muassa suostuttava käymään keskustelua naisen ja miehen anatomiasta esileikistä yhdyntään, masturbointiin ja kuukautisiin.

Vanhemmat kertovat, että keskustelu voidaan käydä esimerkiksi kuudessa osassa tai yhdellä kerralla palkatun toiveiden mukaisesti. Vanhemmat ovat itse sen tapahtuessa paikalla, jotta lapset voivat tarvittaessa hakea heidät paikalle.

– Mieheni ja minä olemme valmiita maksamaan 2 500 puntaa sopivalle kandidaatille, joka käsittelee tämän hienovaraisesti ja ammattimaisesti.

Miten seksikeskustelu lasten kanssa sitten tulisi käydä? Lue asiantuntijan vinkit täältä.

***

Yllättikö lapsi kesken petipuuhien? Toimi näin!

2:45

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja