Erikoinen syy hautajaisille – kaveriporukka järjesti oudon yllätyksen

Kaikilla on se yksi ystävä, joka unohtaa muut löydettyään jonkun, jonka kanssa seurustella. Walesissa annettiin kuitenkin opetus kaverinsa unohtaneelle miehelle.

Se on väistämätöntä, eikä sille oikein voi tehdä mitään. Rakkaus vie joskus mukanaan.

Tavattuaan Jess Fergusonin 20-vuotias Keiran Cable Etelä-Walesista katosi ja jätti 50 ystäväänsä ihmettelemään, mihin oikein katosi.

Daily Mailin mukaan Cable tapasi Fergusonin, 19, puolitoista vuotta sitten. Sen jälkeen Cable vietti kaiken aikansa tämän kanssa ystävänsä unohtaen. Cablen laaja ystäväjoukko päättikin antaa kaverilleen opetuksen.

Sen sijaan, että jätkäporukka olisi liimaillut Kadonnut henkilö -julisteita pitkin puhelintolppia ja ilmoitustauluja, he päättivät tehdä jotain muodollisempaa. 

Vinkki: Näissä juhlissa pukeudutaan mustaan!

Kyllä. Cablen kaverit päättivät pitää hautajaiset parisuhteen kadottamalle ystävälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Cablen ystävät pukeutuivat mustaan, vuokrasivat ruumisauton ja tekivät vielä arkunkin. He jopa lauloivat virsiä ja keksivät ohjelmaa "kuolleen" ystävänsä muistoa kunnioittaen.

Ja mitä tulee Cableen, hän lähti mukaan 50 ystävänsä yllätyksenä tulleeseen tempaukseen ja kävi kiltisti arkkuun makaamaan.

Hautajaisten ilmiselvästä vihjeestä huolimatta tyttöystävä vakuuttaa, että Cable saa viettää aikaa ystäviensä kanssa aina, kun haluaa.

Lue myös:

    Uusimmat