Epätoivoinen opiskelija aneli kondomia Facebookissa – sai tuntemattomalta toimituksen ovelle

Intohimon iskiessä kaikki keinot tulevat kyseeseen. Niin ainakin tuntui ajattelevan tämä brittiopiskelija.

Manchesterin yliopistossa opiskeleva Jamie Innes huomasi eräänä iltana kesken kiihkeän tilanteen, ettei hänellä ollut lainkaan kondomeja. Nuorimies turvautui moderniin keinoon ja laittoi ystävällisen pyynnön Facebookiin.

21-vuotias Jamie kysyi nimittäin opiskelijoiden Facebook-ryhmästä, voisiko joku tuoda hänelle kondomin.

– Olen helvetin epätoivoinen. Olkaa kilttejä, tämä ei ole vitsi. Minulla on alle tunti aikaa, vain vakavia vastauksia, nuorukainen kirjoitti epätoivoiseen viestiinsä.

Tuntematon mies tuli hätiin

Metro-sivuston mukaan Jamie oli ollut vierailulla erään naisen luona, eikä tältä löytynyt kondomeja. Myös nainen julkaisi pyynnön omassa ryhmäkeskustelussaan, mutta jäi ilman vastauksia.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jamien pyyntö oli tuottoisampi. Ystävällinen, Jamielle tuntematon Matthew-niminen mies näki pyynnön ollessaan matkalla kotiin ja toimitti kumin perille.

– Olin jo menossa siihen suuntaan, ja ajattelin, että olemme kaikki olleet vastaavassa tilanteessa, joten voisin ihan hyvin auttaa miestä, Matthew kertoi Manchester Tabille.

Mies muistuttaa, että varakumeja on syytä pitää aina mukana, sillä koskaan ei voi tietää, milloin niitä tarvitsee.

Valitettavasti kondomiapu tuli liian myöhään, ja himon hetki oli ehtinyt laantua. Jamie tosin myöntää, että hetki myös tuli takaisin ja pari pääsi kuin pääsikin tositoimiin.

Osaatko käyttää kondomia oikein? Artikkeli jatkuu havainnollistavan videon alla.

Lue myös:

    Uusimmat