Mainos

Epäonni piinaa huippumallia – Kate Mossin koti tuhoutui täysin

Maailmankuulu huippumalli Kate Moss on ollut viime aikoina otsikoissa hyvin ikävissä merkeissä. Ensin murtovarkaiden uutisoitiin vieneen naiselta arvotaidetta ja vain parin päivän kuluttua kaunottaren asunnosta paljastui mittava vesivahinko.

Kate Mossin 9,5 miljoonan euron luksuskoti vaurioitui pahasti, kun jätevesi pääsi tulvimaan hänen asuntoonsa putkirikon takia. Onnettomuuden on arvioitu aiheuttaneen asuntoon lähes 120 000 euron arvoiset vahingot.

Moss joutui hankkimaan itselleen väliaikaisen majapaikan vesivahingon tuhottua täysin hänen kotinsa keittiön, olohuoneen ja pation. Lisäksi mallikaunottaren kalliit huonekalut, matot, kenkäkokoelma ja lukuisat arvokkaat valokuvat vaurioituivat täysin korjauskelvottomaksi.

– Kate musertui täysin. Hän maalautti äskettäin kotinsa seiniä suurin kustannuksin ja nyt talo on täysi katastrofi, lähde kertoi Daily Mirrorille.

Välikohtaus tapahtui vain vajaa viikko sen jälkeen, kun Mossin taloon oli murtauduttu. Murtovarkaat veivät huippumallin kotoa noin 90 000 euron arvoisen maalauksen sekä kaksi muuta taideteosta. Murto tapahtui neljän aikaan aamuyöllä Mossin ja hänen poikaystävänsä Jamie Hincen ollessa unessa.

Nyt mallikaunottaren kerrotaan paenneen huoliaan lomalle.

Katso kuva Mossin talostatäältä.

Suomalaisia miljoonakoteja voit katsellaJokakoti.fissä.

Lue myös:

Lähteet: Daily Mirror, celebuzz.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.