Entinen tähtitutkapari puolustaa Cristiano Ronaldoa – "He yrittävät saada hänet näyttämään huonolta"

4:15
Cristiano Ronaldon ympärillä kuohuu Marokko-puolivälieräottelun alla.

Cristiano Ronaldon entinen tutkapari Mesut Özil on asettunut puolustamaan Portugalin supertähteä.

Ronaldo on ollut viime aikoina jatkuvasti otsikoissa – useimmiten negatiivisessa yhteydessä. Syksyn värikäs ja riitaisa saaga Manchester Unitedin kanssa sai ruman päätöksen, kun Ronaldo haukkui Piers Morganin haastattelussa Unitedin seurajohdon ja kritisoi myös päävalmentaja Erik ten Hagia.

Haastattelun jälkeen Ronaldon sopimus purettiin aivan MM-kisojen alla.

Kohu ei ole laantunut MM-kisojen aikanakaan ja viime ottelussa avauskokoonpanosta pudonnut Ronaldo on ollut tasaiseen tahtiin otsikoissa negatiivisten asioiden tiimoilta.

Real Madridissa kausina 2010-13 tehokkaan tutkaparin muodostanut Mesut Özil on asettanut puolustamaan entistä joukkuetoveriaan.

– En ymmärrä, mistä tämä median jatkuva negatiivisuus Cristianoa kohtaan oikein tulee. Media yrittää vain saada klikkejä, ja asiantuntijat, joilla ei ole enää uraa, haluavat vain huomiota Ronaldon ison nimen avulla ja yrittävät saada hänet näyttämään huonolta, Özil kirjoittaa Twitter-tilillään.

Ronaldon peliesityksiä on kritisoitu mediassa syksyn mittaan tiiviisti – usein syystäkin. Özil painottaa, ettei Ronaldolta voi enää odottaa samanlaisia otteita kuin parhaimpina pelivuosinaan.

– Hän on kohta 38-vuotias, joten mikä yllätys se on, ettei hän tee enää 50 maalia kaudessa? Jokaisen jalkapallofanin pitäisi olla iloinen, kun ovat nähneet hänen pelaavan maailmanluokan jalkapalloa 20 vuoden ajan, Özil toteaa.

– En usko, että kukaan uuden sukupolven pelaajista pystyy yltämään hänen numeroihinsa. Hän tulee aina olemaan aivan omassa luokassaan. Kaikkien pitäisi osoittaa enemmän kunnioitusta yhdelle urheiluhistorian parhaimmista urheilijoista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja