Entinen NHL-tähti latoi ennustuksensa Kaapo Kakon ensi kauden maalimäärästä – "Rangers osui kultasuoneen"

"Hieno homma"– Kaapo Kakko kommentoi NHL-varaustaan 4:19
Videolla Kaapo Kakon tunnelmia NHL-varauksensa jälkeen.

Entinen NHL-tähti ja TSN:n asiantuntijana tätä nykyä toimiva Ray Ferraro uskoo Kaapo Kakon onnistuvan ensi kaudella erinomaisesti.

Urallaan yli 1 200 ottelua NHL:ssä pelannut Ferraro on päässyt työnsä puolesta seuraamaan Kakon huippuotteita läheltä niin alle 20-vuotiaiden kuin aikuistenkin MM-kisoissa. Hienosti kansainvälisissä turnauksissa pelannut suomalaistähti on tehnyt Ferraroon suuren vaikutuksen.

– Kaapo Kakko on fantastinen nuori pelaaja. Hän on iso, voimakas, luova ja hänellä mahtavat kädet. En keksi mitään, mistä en pitäisi hänessä. Hänellä on energiaa ja luonnetta, Ferraro kuvailee Kakkoa MSG:lle.

New York Rangers varasi Kakon kesän NHL-varaustilaisuudessa koko tilaisuuden toisena pelaajana heti New Jersey Devilsin varaaman Jack Hughesin jälkeen. Suomalaistähti on osoittanut jo pärjäävänsä kansainvälisellä tasolla erinomaisesti, joten Ferraro uskoo Kakon lyövän läpi myös ensi kaudella NHL-kaukalossa.

– Kakko on kahden kärkiketjun pelaaja. Olen shokissa, jos hän ei tee 20 maalia ensi kaudella. New Jersey sai fantastisen pelaajan Jack Hughesista, mutta myös Rangers osui kultasuoneen. Hän on fantastinen perustuspalanen, jonka Rangers lukitsi arvonnassa, Ferraro hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat