Ensitreffit-Vera löysi rakkauden kuvausten jälkeen – katsoi kumppaninsa kanssa tähdittämäänsä ohjelmaa

2:52
Ensitreffit 2.0 -pariskunta Vera ja Matti tekevät päätöksen suhteensa tulevaisuudesta: Tällaista kokemusta en ole aiemmin saanut”

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman Vera on seurustellut jo pidemmän aikaa.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa seurattiin Veran ja Matin suhdetta, mutta he päätyivät eroamaan viimeisessä tapaamisessa. Parin suhdetta sävytti alusta asti heidän hyvin erilaiset luonteenpiirteet, elämäntilanteet ja tulevaisuuden haaveet.

Vaikka Vera ei löytänyt rakkautta ohjelmassa, hän kertoo MTV Uutisille seurustelevansa nykyään.

– Me tiesimme toisemme nimeltä, koska olemme käyneet lapsuudessa samoja kouluja. Myöhemmin olemme tutustuneet yhteisten kavereiden kautta, Vera paljastaa.

Rakkaus asteli Veran elämään kesän jälkeen, kun kuvaukset olivat ohi, mutta ennen kuin Ensitreffit alttarilla 2.0 ilmestyi MTV Katsomoon. Vera joutui käymään keskustelun nykyisen kumppaninsa kanssa, että pian hän on televisiossa parisuhdeohjelmassa.

– Vähän hirvitti kertoa, mitä kaikkea on tulossa. Se oli hieman huvittava keskustelu, ja hän naureskeli sille, mutta ymmärsi asian. Kerroin, että jos hän haluaa enemmänkin tutustua minuun, meidän pitää mennä tilanteen mukana, sillä en voinut kaikkea paljastaa, mitä ohjelmassa on.

Vera seurasi ohjelmaa uuden kumppaninsa kanssa.

– Itseasiassa katsoimme lähestulkoon kaikki jaksot yhdessä, se on aika huvittavaa. Hän on ihmetellyt, kuinka erilailla hän näkee minut, mitä näki televisiossa.

– Totta kai olen yllättynyt siitä positiivisesti, että hän ei pelkästään television välityksellä tutustunut minuun.

Vera myöntää, ettei hän tunnistanut itseään ohjelmasta.

– Miten sen nyt sanoisi, se oli yhden näkökannan näkemys ja siinä ei näkynyt sellaisia puolia, mikä johtui mistäkin. Koen, ettei minun luonteeni tullut täysin ilmi. Ystävätkin sanoivat, että miten eriltä näytin kuin he tuntevat minut. Toisaalta, olin varautunut siihen, kun olimme käyneet muiden osallistujien kanssa paljon asioita läpi.

Vera on kuitenkin kiitollinen, että osallistui Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmaan. Vera kertoo, että ohjelman ansiosta hän osasi katsoa avoimemmin ympärilleen ja siten löysi nykyisen kumppaninsa.

– Hän on kaikella tavalla sen tyylinen ihminen, johon en olisi ehkä lähtenyt itse tekemään aiemmin tuttavuutta. Nyt osasin katsoa niitä ominaisuuksia kokonaisuutena, että alkoi kiinnostaa.

Vera katsoo luottavaisena tulevaan.

– Jos hyvin käy, niin jossain vaiheessa muutamme yhteen. Katsotaan mihin tämä tie vie, aika näyttää.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja