Ensitreffit-Matti joutuu ryöpytyksen kohteeksi – Veran loputon huomautuslista saa miehen vakavaksi

2:37
Ensitreffit-Matti esittää uhkarohkean kysymyksen Veralle – saa vastaukseksi melkoisen huomautuslistan.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Matti kysyy uhkarohkeasti Veralta, että mistä asioista hän huomauttaisi Mattia. Vera listaa suorasanaisesti Matille asioita, jotka ovat jääneet kaivertelemaan häntä. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -sarjassa Veran ja Matin yhteiselo jatkuu mutkikkaana. Kaksikko ajautuu puhumaan toistensa erilaisesta huumorintajusta. Matti esittää uhkarohkean kysymyksen Veralle. 

– No mistäs asioista huomauttaisit minua? Matti kysyy uskaliaasti. 

– No täällä kämpässä haisee jatkuvasti hiki ja nuuska. Tykkäisin myös, jos panostaisit vähän enemmän ulkonäköösi. Myös sellaiset peruskäytöstavat... Silloin ihan ensimmäisellä illallisella sinä et ojentanut minulle tuolia. Nämä ovat minulle sellaisia juttuja, joihin kiinnitän huomiota, Vera listaa. 

– No eihän noita tarvinnut hirveästi kaivella. Kyllähän ne sieltä aika helposti löytyivät, Matti sanoo. 

Matti kertoo kameralle, että häntä ärsyttää välillä Veran suorasanaisuus. 

– Olen kohtuullisen hyvä käsittelemään sen. Osaan jättää hänen kommentit omaan arvoonsa enkä niistä niin hirveästi provosoidu onneksi, Matti sanoo. 

– Kyllähän se on erittäin mukava kuulla asioita, jotka ovat itsessä pielessä, Matti heittää Veralla, kun tämä pääsee listansa loppuun.

– En halua, että koet että ne asiat ovat sinussa pielessä, vaan ne ärsyttävät minua henkilökohtaisesti, Vera vastaa.  

Katso videolta kaksikon keskustelu!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja