Ensitreffit-Janne kertoo vihdoin syöpätutkimusten tulokset: "Erikoinen kesä kaiken kaikkiaan"

3:10
Videolla Janne paljastaa syöpätutkimusten tulokset ja miten hänen ja Einon suhteelle kävi uutisten tultua.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on jännitetty Jannen syöpätutkimusten tuloksia. Nyt miehellä on vihdoin uutisia kerrottavanaan. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Janne ja Eino ovat jännittäneet Jannen syöpätutkimusten tuloksia. 

Janne sai kesken ohjelman kuvausten ikäviä uutisia terveydentilastaan. Jatkuva kuumeilu sai miehen huolen nousemaan ja hän hakeutui lääkärille. Ohjelmassa hän kertoi, että hänellä epäillään imusolmukesyöpää ja hän joutui kiireelliseen leikkaukseen. Samalla Janne joutui jättämään kesken myös ohjelman tekemisen.

Nyt Janne on saanut vihdoin tulokset ja kertoo hyvät uutiset. Ohjelmaa kuvattiin viime kesänä. 

– Erikoinen kesä kaiken kaikkiaan. Ehkä tästä oppii jotakin uutta toivon mukaan. Uutiset olivat hyviä. Minua leikattiin ja tutkittiin. Se ei ollut se imusolmukesyöpä, mitä epäiltiin. 

Janne kertoo, että hän ehti käydä päässään läpi monenlaisia skenaarioita odotellessaan tutkimustuloksia. Kun tutkimustulokset vihdoin tulivat, oli se suuri helpotus. 

– Sen jälkeen istuin ja mietin, että apua, mitäs nyt. Mitä minä teen tällä elämälläni. Minua harmittaa, että tämä kaikki jäi kesken, Janne sanoo. 

Janne joutui jättämään ohjelman teon kesken, kun hän sai kuulla syöpäepäilyistä. Nyt nähtävillä olevassa jaksossa Janne saa vihdoin hyvät uutiset terveydentilastaan. 

Videolla Janne paljastaa myös, miten hänen ja Einon kävi uutisten tultua! Katso video!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja