Ensitreffit-Eino avautuu huolestaan – kertoo, missä vaiheessa Jannen syöpätutkimukset ovat

1:12
Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa Eino kertoo tunteistaan, nyt kun Jannen syöpätutkimukset ovat yhä käynnissä.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähdään jo viimeinen rakkauskorjaamo. Eino avautuu asiantuntijoille tunteistaan ja huolistaan nyt, kun Janne on edelleen tutkittavana. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa yksin jäänyt Eino kertoo tunteistaan asiantuntijoiden Heikki Harjun ja Essi Vauraksen rakkauskorjaamossa. Eino kertoo, että Janne ei ole vieläkään saanut tuloksia syöpätutkimuksistaan. 

Janne sai kesken ohjelman kuvausten ikäviä uutisia terveydentilastaan. Jatkuva kuumeilu sai miehen huolen nousemaan ja hän hakeutui lääkärille. Ohjelmassa hän kertoi, että hänellä epäillään imusolmukesyöpää ja hän joutui kiireelliseen leikkaukseen.

Samalla Janne joutui jättämään kesken myös ohjelman tekemisen. Eino kertoo, että Janne ei ole edelleenkään saanut tuloksia syöpätutkimuksista. 

– Minulla on tietysti sellainen huoli. Janne ei ole vieläkään saanut tuloksia. Se on hirveän harmillista. Minulla on hänen puolestaan paha mieli, Eino kertoo. 

Hän kuitenkin kertoo, että ei ole antanut Jannen tilanteen täysin latistaa mielialaansa. Eino on ohjelmassa yhä mukana. 

– Tottakai on harmi, että tätä ei saatu klousattua yhdessä. Mutta en ole missään tapauksessa pettynyt. Olen harmissani siitä, että tämä ei mennyt Jannen osalta niin kuin hän olisi toivonut, Eino sanoo.  

2:10
Janne joutuu kertomaan Einolle musertavat uutiset terveydentilastaan. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Viikon uudet jaksot esitetään putkeen MTV Avalla torstaina klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja