Ensitreffit alttarilla -Riia ja Aleksi paljastavat MTV Uutisille todellisen syyn yllätyseroonsa – tämä ratkaisi kaiken

Ensitreffit alttarilla -Riia ja Aleksi paljastavat MTV Uutisille todellisen syyn yllätyseroon – Tämä ratkaisi kaiken 15:12
Aleksi ja Riia kertovat nyt MTV Uutisten erikoishaastattelussa kaiken sen, mihin ei ohjelman aikana saatu selvyyttä. Katso videolta, millaisissa tunnelmissa pari erosi kameroiden sammuttua.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman yllättävin päätös nähtiin, kun Riia ja Aleksi päätyivät eroamaan. Aleksi myöntää MTV Uutisten erikoishaastattelussa, että hänellä oli jo syvempiä tunteita Riiaa kohtaan. Riia kertoo nyt, miksi suhde ei jatkunut.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet ja melko intohimoisissa tunnelmissa suhteensa aloittaneet helsinkiläinen Riia, 30, ja oululainen Aleksi, 26, päätyivät eroamaan puolitoista kuukautta kestäneiden kuvausten päätteeksi.

Eropäätöksen teki Riia.

Minulle ei syntynyt sellaisia syvempiä romanttisia tunteita, ja oli vahvasti sellainen olo, ettei niitä synny jatkossakaan, Riia kertoo tilanteesta MTV Uutisten erikoishaastattelussa.

Aleksi myöntää, että hänelle tilanne oli vaikea, koska syvempiä tunteita oli jo ehtinyt muodostua.

Kyllä siinä piti vähän kasailla itseään ja tunteitaan ja oli haikeutta ja surua. Pohjaa oli jo vähän syntynyt syvemmille tunteille, vaikka meillä olikin niitä haasteitakin, Aleksi kertoo.

Aluksi hän syytti erosta jopa vähän itseään.

Tuli sellainen olo, että onko syy itsessä ja miten tässä nyt näin kävi? Aleksi kertoo ensituntemuksistaan.

Töllötuomareiden erikoisjaksossa kauden osallistujat kertovat, mitä päätösten taustalla todella tapahtui! Töllötuomarit MTV Katsomossa tiistaina klo 21.55!

Töllötuomarit puivat Ensitreffit-parien päätökset 20:15
Katso yllä olevalta videolta Töllötuomareiden erikoisjakso!

Päätös syntyi kauden puolivälissä

Riia paljastaa MTV Uutisten erikoishaastattelussa tienneensä päätöksestään jo kauden puolivälissä, ja hän kertoi ajatuksistaan avoimesti jo tuolloin Aleksille, vaikkei tätä näytetty ohjelmassa lainkaan.

Riia ja Aleksi myöntävät, että paljon jätettiin heidän osaltaan myös näyttämättä.

Ymmärrän katsojien näkökulmankin siihen, että kaikkeen ei pystynyt samaistumaan, koska paljon syitä jäi pois, Aleksi sanoo.

Esimerkiksi kummankin erilainen käsitys läheisyydestä muodostui jossakin vaiheessa haasteeksi, sillä heillä oli siihen liittyen paljon väärinymmärryksiä.

Riia kertoo nyt, mistä tilanteessa oli kyse.

Kun aloin puolivälin jälkeen vetäytyä (suhteesta), niin en ollut enää niin lähellä Aleksia, koska oli jo vaikea antaa ja ottaa vastaan läheisyyttä. Ymmärrän Aleksiakin, koska lähdimme aluksi niin vauhdilla liikkeelle, ja sitten ne tunteet muuttuivat itsellä aika nopeastikin, Riia kertoo videohaastattelussa.

Kommunikaatio ei täysin toiminut

Molemmat myöntävät, että vaikka he hehkuttivat ohjelman aikana keskinäistä keskusteluyhteyttään, siinä oli myös puutteita. Aleksi sanoo, että konfliktit johtuivat pääosin juuri siitä, etteivät he täysin ymmärtäneet toisiaan.

Riia sanoo suoraan, että kommunikaatiossa oli haasteita.

Kyllä me olisimme voineet puhua enemmän ja kertoa heti niistä kurjista fiiliksistä, kun sellaisia tuli, ennen kuin niistä ehti muodostua ongelmia, Riia toteaa.

Riia kertoo myös omasta harmituksestaan sen jälkeen, kun Aleksi joutui pettymään lopulliseen ratkaisuun. 

Totta kai se tuntui pahalta, kun Aleksilla oli kuvausten jälkeen vaikeampia aikoja.

Molemmat kertovat myös näkemyksensä siihen, miksi he olivat loppuun asti niin läheisissä tunnelmissa ja pitivät vielä eron hetkelläkin toisiaan kädestä kiinni.

Kaksikko kertoo MTV Uutisten erikoishaastattelussa myös siitä, miten kasvattava, mutta myös raskas kokemus koko prosessi oli kummallekin. Aleksi kertoo myös, millaiset tuntemukset hänellä oli, kun Riia huomautti hänen huutamisestaan riitatilanteissa. 

Katso Riian ja Aleksin tuore erikoishaastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Ensitreffit alttarilla -päätösjakso Mitä heille kuuluu nyt? nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa ensi tiistaina 2.1. klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat