Mainos

Ensilumikaaos aamuliikenteessä – useita kymmeniä kolareita

Lumisateet ja liukkaat tienpinnat ovat aiheuttaneet paljon ulosajoja ja kolareita etenkin maan etelä- ja keskiosissa. Kuolonuhreilta on kuitenkin tiettävästi toistaiseksi vältytty.

Liikenneviraston ja poliisin mukaan ulosajoja ja kolareita on ollut useita kymmeniä.

Helsingin tieliikennekeskuksen päällikkö Mika Jaatinen arvioi, että jopa yli puolella on vielä kesärenkaat alla.

Pakkasta oli yön aikana koko maassa, ja tienpinnat ovat voineet jäätyä. Liikenneviraston mukaan tiet ovat liukkaita ainakin Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Poliisi kehottaakin autoilijoita ajamaan erittäin varovaisesti.

Uudellamaalla poliisin mukaan etenkin moottoritiet ovat vaarallisen liukkaita. Rampeissa nopeus kannattaa laskea mahdollisimman pieneksi.

Itä-Suomessa ja maan pohjoisosissa liikenne on soljunut aamulla sen sijaan hyvin, eikä sielläkään ole ollut vakavia liikenneturmia.

Lunta tänään tulee etenkin maan länsiosassa. Ajokeli on edelleen huono maan länsi-, keski-, ja eteläosassa sekä Pohjois-Pohjanmaalla lukuun ottamatta Koillismaata.

(MTV3 - STT)

Voit lähettää meille kuvan aamuliikenteestä tai siitä, miten olet ottanut vastaan ensilumen. Lähetä kuvasi sähköpostilla osoitteeseen kuvat@mtv3.fi tai multimediaviestinä numeroon 16316.

Lähettäessäsi kuvan tai videon julkaistavaksi myönnät MTV Medialle kaikki oikeudet kuvaan tai videoon, edelleenluovutusoikeus mukaan lukien. Kuvan lähettäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet MTV Medialle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.