Ensi kesäksi MTV Uutisiin? Tule tekemään sisältöä miljoonayleisölle pöllöjengin kanssa

Päivitetty 22.1.2022: MTV Uutisten kesätyöhaku vuodelle 2022 on nyt päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille, olemme jokaiseen yhteydessä tulevien viikkojen aikana! Alla alkuperäinen kesätyöilmoitus. 

--

MTV Uutisten kesätyöhaku on nyt auki! Jos haluat olla mukana uutistyön keskiössä ja tehdä sisältöjä, jotka tavoittavat miljoonayleisön ja joilla on merkitystä, laita hakemus tulemaan

Haemme uutistoimitukseen kesäksi innostuneita, oma-aloitteisia ja monimediallisesta työskentelystä kiinnostuneita vahvistuksia. Haemme nyt kesätoimittajia television ja digisisältöjen tarpeisiin.

Voit päästä tekemään uutisia esimerkiksi kotimaan tai ulkomaan aiheista, urheilusta, politiikasta tai viihteestä – tai kaikista niistä.

Kiinnostus teemaan ja palo oppia lisää on kaikissa rooleissa tärkeintä. 

Uutistuotteitamme ovat mtvuutiset.fi, MTV Uutiset Live sekä illan ja aamun tv-uutislähetykset sekä radiouutiset. Paikkoja on myös videotoimittajille.

Pääset näköalapaikalle päätöksenteon ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten.

Meillä tehdään töitä liukuvasti niin aikaisessa aamussa kuin myöhäisessä illassakin, joten olethan valmis työskentelemään kaikissa vuoroissa.

Lue lisää hakukriteereistä, kysy lisätietoja ja laita hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta tästä linkistä. 

Mitä kaikkea kesätyöntekijä voi päästä tekemään? Katso aiempien vuosien kesätoimittajiemme tekemä video viime vuodelle alla: 

6:38

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja kotimaisten suoratoistopalveluiden edelläkävijä: ilmiöiden, puheenaiheiden ja sisältöjen koti, jonka mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkossa maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, kotimaisen draaman, urheilun, kansainvälisten sarjojen ja elokuvien maksullinen C More -suoratoistopalvelu ja C Moren maksu-tv-kanavat. MTV järjestää myös vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja